نشانی
اصفهان چهارباغ بالا مقابل شرکت زمزم ساختمان پارسیان واحد 101 تلفن 6291422-6293059
ساعت کار آزمایشگاه
از 7 صبح تا 9 شب یکسره
آزمایشگاه اتوماتیک
در آزمایشگاه دکتر مدرس، آزمایش بیماران با دستگاههای پیشرفته ،کاملا اتوماتیک ،و با استفاده از آخرین متدهای حساس و دقیق روز دنیا انجام میشود
قراردادهای همکاری
این آزمایشگاه طرف قرارداد سازمانهای تامین اجتماعی ، خدمات درمانی (کارکنان دولت ،خویش فرما ،سایر اقشار، ایرانیان )، نیروهای مسلح ، بیمه دانا، بیمه ایران ، ( بیمه مکمل فرهنگیان ،ذوب آهن ، بنیاد شهید ، جانبازان ، دادگستری و بانک ملی ایران ، بانک صادرات ایران ، بانک ملت ، بانک سپه، میباشد
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و خسته نباشید. آیا دوره خفتگى بيمارى هپاتیت c ، يعنى از هنگام ورود ويروس تا شروع فعاليت آن ممكن است بين 2 تا 20 ماه به طول انجامد؟یا خیر؟ با تشکر فراوان
پاسخ : بله-کاملا درسته  [ 1390-09-30 14:04:18 ]
سوال : سوالي داشتم كه الان حدود سه ماه نيم است كه مشكلات روحي و رواني زيادي را براي من و خانواده ام ايجاد كرده است. البته همسرم در جريان نيست. من در سفري كه به خارج از كشور داشتم به يكي از مراكز ماساژ در آن كشور مراجعه كردم. در آنجا خانمي تمام بدنم را ماساژداد. اين عمل حدود يك ساعت زمان برد. در اين يك ساعت ايشان حتي لباسهايش را هم در نباورده بود. بعد از اتمام كار ايشان دست به آلتم زدن و آن را ماليد. د راين حين آب مني از من خارج شد. نگرانم كهويروس ايدز از طريق دستهاي اين خانم به آلت من نفوذ كرده باشد و من مبتلا به ايدز شده باشم. الان سه ما ه و نيم است كه زندگي برايم تيره و تار شده است. اين در حاليست كه هنگام ماساژ اصلا عمل دخولي هم صورت نگرفته . چون ايشان اصلا لباسهايش را هم در نباورده بود. طور خدا به من كمك كنيد. من با مشقت تمام توانستم در اينترنت مركز شما را پيدا كنم كه به من مشاوره بدهند. طور خدا به من پاسخ دهيد. سه ماه است كه زندگي من به خاطر استرسم داره به سمت نابودي حركت ميكنه فقط از شما خواهش مي كنم وقتي اين ايميل را خوانديد محض رضاي خدا آن را بدون پاسخ رها نكنيد. من به پاسخ شما سخت نيازمندم . شايد نزديك به يك روز وقت گذاشتم كه توانستم مركز شما را در اينترنت پيدا كنم. محض رضاي خدا پاسخ دهيد
پاسخ : سلام ، قبلا هم گفتم نگران نباشید  [ 1390-09-30 14:03:10 ]
سوال : باسلام من حدود دوهفته پيش رابطه جنسي داشتم كهكاندوم پاره شدالان دوسه روزه گلودرد خيلي خفيف دارم واحساس ميكنم ته گلوم يه چيزي گيركرده ولي ازبيرون هيچ تورمي ديده نميشه آيا امكان داره كه نشانه هاي ايدز باشه.
پاسخ : نه نشانه ایدز نیست اما بهتره به پزشک مراجعه کنی  [ 1390-09-30 14:01:26 ]
سوال : باسلام خدمت شما وتشکر ازینکه به سوالامون جواب میدین.اقای دکتر من قبلا هم خدمتتون عرض کرده بودم که حدود 3سال بیش بامردی رابطه داشتم که مدتی بعد شنیدم که مبتلا به hiv.eاما ممکن که صحت هم نداشته باشه.ازاون زمان.یعنی سه سال بیش تابحال 3بار تست دادم واخرین بارهم هفته گذشته بود که هرسه منفی بود.ضمنا من بانک خون ازمایش دادم.ازمایش الایزا.میخواستم بدونم ایا ازمایش معتبری هست ومیشه 100درصد بهش اعتماد کرد؟ خیلی نگرانم وچونکه دارم ازدواج میکنم ازین بابت خیلی استرس دارم.لطفا جوابی بدین تا دیگه نگران نشم.بازم ممنون ک وقت میزارین واسه ج دادن به ما
پاسخ : اگه آزمایش دادی و منفی بوده دیگه جای نگرانی نیست  [ 1390-09-30 14:00:12 ]
سوال : سلام آياممكن است دردوره هاي28روزه تا32روزه(متغيردراين فاصله) بتاروز37مقدار1.1باشدوهنوزبارداري وجودداشته باشد؟دكترم ميگه براي بعضيهاممكنه آياشمادرآزمايشگاه چنين چيزي ديديد؟؟دراينصورت آياعاديه؟؟يامشكلي هست؟
پاسخ : معمولا عدد 1.1 منفی است به شرط اینکه 2 تا 3 روز بعد افزایش نداشته باشه  [ 1390-09-30 13:58:41 ]
سوال : salam dorod bar shoma bebakhshid man moshkele zod erzayi daram aya in moshkel ba morajee be pezeshk hal mishavad?mamnon
پاسخ : سلام . بله که حل میشه  [ 1390-09-30 13:57:21 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد.پسري 29 ساله هستم كه در كودكي در مدفوعم كرمهاي ريز سفيد رنگي مي ديدم ولي در ازمايش مدفوع نبودند حالا هم اين كرمها در مدفوعم نيست ولي احساس ميكنم كه اون سوزشهايي كه در كودكي در دهانه داخلي مقعدم ناشي از حركت اين كرمهاي ريز بود احساس ميكنم خواهشمندم كه من را راهنمايي كنيد.با تشكر
پاسخ : حالا چه مشکلی داری؟  [ 1390-09-30 13:56:32 ]
سوال : با سلام من آقایی 36 ساله هستم به دنبال یک سری آزمایشات و چکاپ سالانه فهمیدم که یک مقداری چربی اطراف کبدم وجود داره ، در آزمایشات جدید به بعضی از آیتمها مشکوکم میخواستم نتیجه رو برام توضیح بدین ممنونم (52-62)albumin=62.7 (2-6)Alpha 1=3.1 (8-13)Alpha 2=6.9 (13-19)Beta Globulin=12.8 (15-23)Gamma=14.6
پاسخ : چون اعدادی که فرستاده بودی نظمش بهم ریخته شده نمیتونم بفهمم چی به چیه بنا براین بهتره جواب را اسکن کنی و بفرستی  [ 1390-09-30 13:55:36 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. من پسری 25 ساله و متاهلم. من اگر نزدیکی نداشته باشم پوستی روشن و لطیف خواهم داشت اما اگر نزدیکی داشته باشم پوست صورتم به شدت تیره و خشک می شود و باید چند روزی بگذرد تا به حالت اول برگردد. از این مشکل خیلی کلافه ام لطفا من را راهنمایی کنید.
پاسخ : با پزشکان پوست مشورت کن  [ 1390-09-30 13:53:23 ]
سوال : من مدت یک ماه است که با همسرم نزدیکی میکنم اما باردار نمیشویم وهر بار بعد ازتمام شدن دوران پیریود دوبار نزدیکی میکنیم اما باردار نمیشود چه کنیم
پاسخ : بهترین زمان 14 روز پس از اولین روز پریودت است . اما بهتره با پزشک زنان تماس بگیری  [ 1390-09-30 13:52:36 ]
سوال : سلام آزمایش beta HCG دادم ولی نفهمیدم جوابش چیه؟ 10>..............beta HCG negative<10 positive>50 borderline 10-50
پاسخ : جوابت چنده؟  [ 1390-09-30 13:51:15 ]
سوال : ویروس ایدز تو مواد تاتو چقدر میتونه زنده بمونه اصلا ویروس ایدز تو مواد تاتو زنده میمونه که صدمه بزنه من تاتو کردم ولی توهم ایدز زدم همش میترسم ایدز گرفته باشم البتته سوزنی که برا مصرف کرد پلوم بود و جلو خودم باز کرد ولی میترسم موادی رو که استفاده کرده باشه همونی باشه که برا نفر قبلیم استفاده کرده تو رو خدا جوابم و بدید
پاسخ : تو مواد تاتو نمیتونه .  [ 1390-09-30 13:50:34 ]
سوال : سلام اقای دکتر من همون فردی هستم که گفتم "می خواستم بدونم MPXI در خون به چه معنی می باشد و این که در ازمایش خون من MPXI=-32.5 بوده و هم حرف L کنارش بود و هم علامت ستاره می خواستم بدونم به چه معنیه؟" شما سوال کردید در چه قسمتی ، در قسمت diff خونم بود
پاسخ : سلام - میتونی جواب را برام اسکن کنی و بفرستی؟  [ 1390-09-30 13:49:42 ]
سوال : با سلام من آقایی 36 ساله هستم به دنبال یک سری آزمایشات و چکاپ سالانه فهمیدم که یک مقداری چربی اطراف کبدم وجود داره ، در آزمایشات جدید به بعضی از آیتمها مشکوکم میخواستم نتیجه رو برام توضیح بدین ممنونم (52-62)albumin=62.7 (2-6)Alpha 1=3.1 (8-13)Alpha 2=6.9 (13-19)Beta Globulin=12.8 (15-23)Gamma=14.6
پاسخ : سلام متن ارسالی کاملا بهم ریخته بود اگه میتونی اسکن کن و بفرست  [ 1390-09-29 13:48:09 ]
سوال : d
پاسخ :  [ 1390-09-29 13:46:33 ]
سوال : سلام تشکر از سایتتون من با گوارشم مشکل داشتم:غار و غور شکم+ بد کار کردن دفع مدفوع+زیادی نفخ+خستگی نسبتا نسبتا زیاد( نه موقع ورزش بلکه موقع درس خیلی خسته میشم) +عدک ساعت خواب منظم (ولی خوابم زیاد است اما ساعاتش نامنظم مخصوصا صبح هاخوابم میاد ولی شبها نه) و... که رفتم متخصص داخلی که مشکوک شد به سندرومروده تحریک پذیر IBS و برام ازمایش مدفوع و خون نوشت. و اینه که من چند سال پیش تمای جنسی حفاظت نشده داشتم و ازاون موقع هم رابطه نداشتم فقط هر از گاهی استمناع کردم. منتها تمرکزم وحافظم و طبیعتا درسم ضعیف شدن که نمیدونم بخاطر IBS چه مستقیما چه غیرمستقیم است اخه هم استرس باعثش میشه و هم خودش استرس تولید میکنه و همنمیشه جای عمومی مثل کلاس درس نشست که میتونه غیر مستقیم تاثیر بگذارد رویحافظه و تمرکز یا دلیل هورمونی مستقیم داشته باشه نمیدونم فقط حس هامن؟یا نه اصلا بخاطر ایدز داشتن باشه ؟ گزارش رو کامل براتون میفرستم پس هم بگید ایدز دارم یا نه و هم بگید در مورد سندروم روده تحریک پزیرم ورابطه احتمالی مستقیم یا غیر مستقیم این دو با تمرکز و حافظه و افت تحصیلی و ایدز اول ازمایش خونم و بهدش ازمایش مدفوع که در سه نوبت گرفتن : مرد 23ساله 170cm قد 55کیلو که نه کم میشه و نه زیاد میشود ازمایش خون rbc 5/08 hct 45/7 mcv 90 rdw 11 hgb 14/9 mch 29 mchc 32/6 plt 204 mpv 8/8 wbc 7/2 lym 3/6 lym% 51% mid 0/1 mid% 01% gra 3.5 gra% 48% ازمایش مدفوع در سه نوبت: hematology test ستاره دار ESR 1st hr =2mmh ................ blood biochemistry test s.g.o.t( ast =14 u/l s.g.p.t (alt =12 u/l .......................... hormones test tsh (vidas =1/93 miu/ml ................... paratisology specimen stool no:1 consistency normal color brown mucus negative undigested food negative ova of parasite not seen trophozoite not seen cyst not seen ...................... parasitology specimen stool no:1 consistency normal color brown mucus negative undigested food negative ova of parasite not seen trophozoite not seen cyst not seen ....................... parasitology specimen stool no:1 consistency normal color brown mucus negative undigested food negative ova of parasite not seen trophozoite not seen cyst not seen ............................. parasitology-OB specimen stool no:1 occult blood ngative ................... parasitology-OB specimen stool no:1 occult blood ngative ............... parasitology-OB specimen stool no:1 occult blood ngative تمام تشکر
پاسخ : آزمایشهات نرمالند ، فقط به علت به هم ریختگی متن نفهمیدم TSH چنده . اگه میشه دوباره جواب همین را بفرست  [ 1390-09-29 13:45:35 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید و عرض ادب. می خواستم بپرسم که بعد از ورود ویروس هپاتیت c به بدن فرد سالم حدودا چند سال طول می کشد تا فرد را زمین گیر کند . و فرد نتواند کارهای روزمره خویش را انجام دهد؟ یعنی فرد به آه و ناله بیفتد و به دکتر مراجعه کند. چند سال؟ با تشکر فراوان و روز افزون
پاسخ : میتواندبه سال نکشد ، میتواند ظرف چند ماه این اتفاق هم بیفتد  [ 1390-09-29 13:40:50 ]
سوال : با سلام در دوره آموزشی سربازی در هنگام سینه خیز رفتن و... از روی خار و تیغ های ریز دست و پام دچار زخم های ریز در حد نقطه شد. بعد از 3 هفته از آن ماجراها دچار تب و لرز و گلو درد شدم.ترسم اینه که سربازانی که قبل از من از روی خارها رد شدن دچار اچ ای وی بوده و من از آن ها گرفته باشم. می دونم با آزمایش همه چیز معلوم میشه اما تو رو خدا به در صد بگید من چند درصد مبتلا شدم؟ البته چند روز قبل از سرما خوردگی در معرض هوای سرد بودم.ممکنه که سرما خوردگیم در اثر سرما بوده باشه؟ البته سینوزیت هم دارم؟ متشکرم
پاسخ : نگران نباش پسر جان ، سرما خورده ای  [ 1390-09-29 13:38:57 ]
سوال : با عرض سلام . اگر آلت تناسلی مرد فقط به دهانه خارجی واژن زن کشیده شود و اصلا به طور کامل داخل نرود آیا احتمال آلودگی به ایدز وجود دارد ؟
پاسخ : آره و به شرطی که با ترشحات تناسلی زن آغشته شود  [ 1390-09-29 13:37:44 ]
سوال : با سلام.آقای دکتر ، پسری هستم 24 ساله که در فصل زمستان کف پاها و دست هایم بسیار سرد می شوند(حتی در منزل) شنیده ام که چنین مشکلی ناشی از کم خونی است.آیا چنین چیزی صحت دارد؟ آیا شما آزمایش خاصی را پیشنهاد می کنید؟ با سپاس فراوان
پاسخ : سلام ، آزمایش CBC و تیروئید بدهید  [ 1390-09-29 13:36:31 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشد می خواستم بدونم ازدواج دو نفر که دارای تالاسمی ماینور (mpxi= L )هستند مشکلی دارد یا خیر ممنون
پاسخ : سلام ، به احتمال 25% بچه شون به فرم شدید بیماری مبتلا میشه  [ 1390-09-29 13:34:24 ]
سوال : با عرض سلام خدمت دکتر محترم می خواستم بدونم MPXI در خون به چه معنی می باشد و این که در ازمایش خون من MPXI=-32.5 بوده و هم حرف L کنارش بود و هم علامت ستاره می خواستم بدونم به چه معنیه؟ ممنون
پاسخ : سلام ، در چه قسمتی بوده ؟  [ 1390-09-29 13:33:07 ]
سوال : من در سفري كه به خارج داشتم به ماساژ رفتم و در آنجا خانمي بدنم را ماساژ داد. بعد از اتمام كار ايشان آلتم را ماليد و آب مني از من خارج شد. اين در حاليست كه ايشان حتي لباسهايش هم از تنش در نياورده بود و عمل دخولي هم صورت نگرفت. ممكن است ويروس وارد بدن من شده باشد. شما گفتيد كه من نگران نباشم اما باز هم من تا الان ا ز كاندوم استفاده مي كنم. اما روز پنجشنبه و جمعه اين هفته اتقافي افتاد كه زندگي برايم تيره و تار شد. ديدم قسمتهايي از پوست بدن زنم بيرون ريخته است . مانند وقتي كه انسان تنقلات گرم مي خورد و به خاطر گرمي آن مواد پوست بدن به بيرون مي ريزد. ممكنه اينها علايم ايدز در همسرم باشد
پاسخ : سلام ، نگران نباشید . اگر وسواس دارید یک آزمایش HIV بدهید  [ 1390-09-29 13:31:55 ]
سوال : سلام خسته نباشید.داداشم28سالشه و حدود 6الی7ساله که یه دفعه خون دماغ میشه بیشتر هم موقعایی که عصبانی میشه اونم در حد چند قطره.به نظرتون مشکل خاصی داره؟چیکار باید بکنه؟هرکاریم میکنیم دکتر نمیره!
پاسخ : سلام ، یک آزمایش CBC ساده که در همه آزمایشگاهها هست را سعی کنید بدهد  [ 1390-09-29 13:29:20 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید ببخشید چکاب کردن بیماری هایی رو مثل ایدز نشون میده یا نه؟اگه نشون نمیده پس چکاب کردن به چه دردی میخوره؟
پاسخ : سلام برای چکاپ باید درخواست HIV رت جداگانه بخواهید . چون شاید آزمایش سر خود HIV ، کنکاش در مسائل خصوصی افراد تلقی بشه  [ 1390-09-29 13:28:03 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مقالات
تاریخچه و نشانی
آزمایشهای تخصصی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences