نشانی
اصفهان چهارباغ بالا مقابل شرکت زمزم ساختمان پارسیان واحد 101 تلفن 6291422-6293059
ساعت کار آزمایشگاه
از 7 صبح تا 9 شب یکسره
آزمایشگاه اتوماتیک
در آزمایشگاه دکتر مدرس، آزمایش بیماران با دستگاههای پیشرفته ،کاملا اتوماتیک ،و با استفاده از آخرین متدهای حساس و دقیق روز دنیا انجام میشود
قراردادهای همکاری
این آزمایشگاه طرف قرارداد سازمانهای تامین اجتماعی ، خدمات درمانی (کارکنان دولت ،خویش فرما ،سایر اقشار، ایرانیان )، نیروهای مسلح ، بیمه دانا، بیمه ایران ، ( بیمه مکمل فرهنگیان ،ذوب آهن ، بنیاد شهید ، جانبازان ، دادگستری و بانک ملی ایران ، بانک صادرات ایران ، بانک ملت ، بانک سپه، میباشد
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام 43 ساله هستم متاهل هستم و دارای یک فرزند هستم در تاریخ 24/11/90 آزمایش PSA دادم و نتیجه آن عدد 1.8 گزارش شد که رنج معرفی شده بین 0 الی 4 بود. با نظر پزشک مشاور دو ماه بعد دوباره تست PSA دادم و نتیجه 2.3 گزارش شد. یک هفته قبل از آزمایش دوم بیضه سمت راست من سفت و متورم شد که درد هم داشت ولی بعد از یک هفته از آزمایش تورم و درد از بین رفته بود با توجه به این مطالب آیا باید بررسی دقیقتری در رابطه با سرطان پروستات داشته باشم یا نه؟ در ضمن آزمایش ادرار و کشت منفی بوده است.هر دو آزمایش در یک آزمایشگاه بوده است و سابقه سرطان پروستات در خانواده نداریم.
پاسخ : سلام . در سایتم مطلبی در مورد PSA نوشته ام . آن را مطالعه کنید اگر باز هم سوالی بود در خدمتم  [ 1391-03-08 14:11:38 ]
سوال : یا سلام و تشکر از سایت خوبتان . آیا مصرف داروی داکسی سایکلین (در هر ماه سه عدد) روی نتیجه آزمایش ana و anti ds dna تاثیری دارد؟ آیا این دارو می تواند مصرف کننده را دچار بیماری لوپوس نماید؟
پاسخ : در مورد ANA , لوپوس بهتره به سایتم مراجعه کنی آنجا توضیح دتده ام . اگر نتونستی دوباره سوال کن  [ 1391-03-08 14:10:06 ]
سوال : سلام من به خاطره یه رابطه مشکوک تست ایدز دادم که دکتر گفت باید تست الایزا بدی و البته روی برگ آزمایشم نوشته p24 . که جواب هم منفی بود . آیا اعتماد کامل داشته باشم و دیگه تستی نیاز نیست ؟
پاسخ : باید ببینی چند وقت بعد از رابطه مشکوک آزمایش داده ای  [ 1391-03-08 14:08:29 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر من آزمایش خون دادم و جوابها بصورت زیر می باشد لطفا مرا راهنمایی کنیدو درمورد هرکدام توضیح کوتاهی دهید T4 7.3 TSH 2.8 FSH 2.5 LH 1.7 PROLACTIN H823
پاسخ : سلام . ببخشید جوابت را کمی دیر میدهم اما باید پرولاکتین را دوباره بررسی کنید یا به پزشک غدد مراجعه کنید  [ 1391-03-08 14:07:30 ]
سوال : سلام.....من 25 روز پیش با اقای سکس دهانی داشتم.....مایه قبل از منی ایشون وارد دهان من شد......ایشون سه ماه قبل تایلند بوده و اونجا با خانمی که میگه کارت بهداشت داشته رابطه داشته........اما خودش میگه توی این سه ماه مشکلی براش پیش نیومده............این مدت برام شده عین کابوس.........میترسم که ایدز گرفته باشم..البته هنوز نمیدونم اون اقا هم ایدز گرفته یا نه.چون میگه اونجا همه چیز رو رعایت کرده........من الان برم ازمایش نتیجه داره یا باید بزارم مدت بیشتری بگذره؟؟ ممنون
پاسخ : سلام بهتره آزمایش بدی تا خیالت راحت بشه  [ 1391-03-08 14:06:05 ]
سوال : سلام اقای دکتر من پسری 20 ساله هستم که 6 دی امسال مورد تجاوز دو پسر قرار گرفتم و نمی دونم منی انها وارد مقعدم شد یا نه حالا سوالم اینه من به ویروس ایدز مبتلا شدم؟ بعد از چه موقع آزمایش ایدز بدهم ؟
پاسخ : سلام . بهتره بعد از 4 ماه آزمایش بدی  [ 1391-03-08 13:06:15 ]
سوال : با سلام من و همسرم چند مرتبه اورال سکس داشتیم یکبار در 4 ماه پیش بعد این رابطه روی زبان همسرم مقدار زیادی جوش زد طوریکه نمی تونست چیزی بخوره و گلودرد هم پیدا کرده بود که بعد 3 روز گلودردش خوب شد و بعد 10 روز هم زبانش.جدیدا هم که دوباره رابطه دهانی داشتیم احساس گلودرد می کنه و روی زبانش دو تا جوش کوچیک زده من قبل از ازدواج هیچ نوع رابطه ای نداشتم می خواستم ببینم علت این گلودرد می تونه رابطه ما باشه یا نه؟ممنون
پاسخ : سلام پیشنهاد میکنم به پزشک زنان برای معاینه و آزمایش ، سر بزنید  [ 1391-03-08 13:05:33 ]
سوال : سلام .من 6 پیش سکس بی کاندم با یه خانم داشتم دو هفته بعد ازمایش ایدز و هپاتیت بی سی دادم. ایدز و هپاتیت بی منفی بود ولی هپاتیت سی بار اول جواب مشکوک بود (چیزی که ازمایشگاه گفت) بار دوم که ازمایش دادم منفی بود. توی یه ازمایشگاه دیگه هم ازمایش دادم که منفی بود. 3 ماه بعد دوباره رفتم و ازمایش pcr هپاتیت سی دادم که منفی بود. ایا خیالم از هپاتیت سی راحت باشه؟
پاسخ : خیالت از نظر هپاتیت C راحت باشه  [ 1390-10-22 22:26:19 ]
سوال : با سلام. من 23 سالمه که 8ساله هپاتیت بی دارم و حدود 6 ماه قبلم فهمیدم هپاتبت دی هم دارم چون انزیمای کبد بالا بود 6ماه درمان با اینترفرون شروع کردم ولی انزیمای کبد پایین نیومده رفتم ازمایش pcr و anaهپاتیت رو چک کردم که جوابش منفی بود هر دوتاش ولی انزیما همچنان بالاس دلیل بالا بودن انزیما چی میتونه باشه؟؟؟؟؟ و این ازمایش که منفی شده یعنی دیگه هپاتیت ندارم ؟؟؟؟؟ ممنون
پاسخ : سلام خیلی چیزها میتونه آنزیمهای کبدی را ببره بالا فقط هپاتیت ویروسی نیست  [ 1390-10-22 22:25:20 ]
سوال : با سلام ؛ همسرم (خانم ؛ 42 ساله) ؛ به دليل تيروئيد شروع به مصرف روزي يك عدد متي مازول كرد بعد از دو هفته راش پوستي برروي صورت ظاهر شد و پس از سه ماه مصرف متي مازول ؛ آنرا قطع كرد . تا كنون سه بار آزمايش لوپوس داده و بار آخر نتيجه از اين قرار است : ANA=1/320 و histones بالاي 50 . آزمايشات هماتولوژي و كليه و كبد همه نرمال هستند و فقط راش پوستي دارد . آيا ممكن است لوپوس دارويي باشد؟ و اگر دارويي هست امكان برطرف شدن هميشگي آن هست ؟ نياز به مصرف هيدروكسي كلركين دارد ؟ در صورت امكان پاسخ به ايميل ارسال نماييد و حتي الامكان در سايت درج نشود .با تشكر
پاسخ : با پزشک روماتولژی مشورت کنید اما لوپوس القایی داروئی ممکنه باشه  [ 1390-10-22 22:23:53 ]
سوال : سلام خسته نباشید پسری هستم 28 ساله. متاسفانه چند سال پیش دو رابطه ی جنسی داشتم که من رو نگران کرده در یک مورد نگرانی من از اورال سکس بود کمی پوست عضو من به خاطرجوش مانند چند روز قبل به دلیل شستشو حالا پوست پوست شده بود و دیگری اینکه در رابطه ی دیگر انگشت من ضخم کوچکی داشت که خونریزی نداشت و تقریبا پوستم رفته بود. اندازه بسیار ریز کنار ناخون و انگشت من با درون بدن طرف مقابل برخورد داشت می دانم جواب شما آزمایش دادن هست اما لطفا بگویید در این صورت هایی که من گفتم امکان انتقال چقدر هست ممنونم
پاسخ : خودت جواب خودت را میدونی من از عالم غیب خبر ندارم  [ 1390-10-22 22:22:17 ]
سوال : تو رو خدا جوابم و بدید دارم میمیرم از استرس این ÷نبه ی خونی که گفتم خیلی خونی نبودا بارنگ تاتو هم آغشته بود ده دقیقه هم تو فضای آزاد بود یعنی بازم منتقل میشه؟
پاسخ : استرس نداشته باش اول پس یک دوره 3 تا 6 ماهه آزمایش بده و بعد هم توصیه های بهداشتی را کاملا جدی بگیر  [ 1390-10-22 22:21:00 ]
سوال : سلام ببخشید که دوباره مزاحم شدم امار کل ایدزی ها در ایران طبق اخرین خبری که بنده خوندم 23000خورده ای نفر بوده که از این امار %8متعلق به خانم ها است که تقریبا میشه 2000 نفر بعد اگر 4برابر هم کنیم بخاطر اینکه اگر امار اشتباه باشه میشه 8000 نفر به نسبت جمعیت کل کشور 75000000 نفر باشه نزدیک به %1هم نمیشه پس چرا این داستانو حساس میکنند به نطر شما این دکانی نیست که بعضی از ازمایشگاه ها و دکتر ها باز کردن ممنون که وقت گذاشتید
پاسخ : سلام از خودت میپرم اگه با 1% احتمال بدی بیماری بگیری که به سرعت تو را نمیکشه ، بیماریها و هزینه های زیادی برات داره تا با زندگی خداحافظی کنی10 سال شاید مجبور بشی داروها و بیمارستانها ی زیادی را هر روز و هرشب بدون وقفه تحمل کنی ، هزینه های گزاف و شاید بیش از دارایی ت بپردازی اعم از مادی و درمانی و روحی و روانی برای شخص خودت ؛ و تازه همین داستان ممکنه برای عزیز ترین کسانت یعنی همسرت یا معشوقه ات و همینطور فرزتدت یا فرزندانت اتفاق بیفته ، باز هم این را دکان حساب میکنی ؟  [ 1390-10-22 22:19:27 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. می خواستم سوال کنم که ویروس hiv و hbs و hcv می تواند در آب سالم ، در یک لیوان، چند روز می تواند زنده بماند؟ ( آب خون آلوده نباشد. آب سالم باشد) یا اینکه از بین می رود؟
پاسخ : نمیدانم  [ 1390-10-19 21:21:04 ]
سوال : با درود با توجه به این که گفته میشود ویروس ایدز در محیط بیرون از بدن به سرعت از بین می رود آیا امکان زنده ماندن این ویروس در محلول نگه دارنده لنز نرم چشمی وجود دارد ؟ یا نگران نباشم؟
پاسخ : سلام ، نگران نباش  [ 1390-10-19 21:20:12 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید . در آزمایش تشخیص hiv الکترو کمی لومسانس بعد از چند هفته قابل اعتماد می باشد؟
پاسخ : سلام بستگی به حساسیت کیت مورد استفاده دارد  [ 1390-10-19 21:19:36 ]
سوال : من قبلا ازتو سوال کرده بودم که ویروس ایدز تو مواد تاتو میتونه زنده بمونه یا نه که شما فرمودید نه. این به این معنی ست که نمیتونه بیماری ایجاد کنه؟ باتوجه به این که ده دقیقه تو مواد مونده. اگه پنبه ای که به زخم باز من خورده همون پنبه ی نفر قبل باشه که خونی بوده میتون%
پاسخ : فقط در مورد پنبه خونی امکان انتقال وجود دارد  [ 1390-10-19 21:18:47 ]
سوال : سلامز خانمی هستم 37 ساله 5 روز پیش با آقایی ارتباط جنسی محافظت نشده آنال داشتم بعد از ارتباط در برگه آزمایش ایشان متوجه میزان بالای crp حدود 32 شدم و میزان esr 8 . از ابتلا به بیماری نگرانم و ایشان به هیچوجه حاضر به مراجعه به دکتر نیستند و احتملا روابط حفاظت نشده بسیاری داشتند. با توجه به این موارد احتمال ابتلا به کدام بیماری مطرح است؟ و من جه کاری باید انجام دهم با توجه به اینکه در شهرستان امکان مراجعه به پزشک وجود ندارد
پاسخ : جواب آزمایشهایی که گفتید چیز خاصی را نشان نمیدهد . اما با توجه به ارتباط جنسی محافظت نشده بهتره اگر نگران چیزی هستید آنرا آزمایش دهید  [ 1390-10-19 21:10:09 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. آیا ویروس hiv می تواند در آب معمولی زنده بماند. اگر در آب هیچ خونی نباشد؟
پاسخ : سلام نه نمیتواند  [ 1390-10-19 21:07:41 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. آیا ویروس hiv می تواند در محلول آب لنز چشمی نرم زنده بماند. و از طریق لنز چشمی منتقل شود؟ من وقتی به آب لنز نگاه کردم کاملا صاف بود. و هیچ خونی مشاهده نکردم. جای نگرانی دارد ؟یا خیر؟
پاسخ : نه نگران نباش  [ 1390-10-19 21:07:12 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید آیا آلت نتاسلی مرد در هنگامی که راست نباشد و فقط به دهانه واژن زن قدری کشیده شود در این شرایط امکان انتقال ویروس وجود دارد ؟
پاسخ : سلام متاسفانه ویروس کاری به این چیزها ندارد و شرط انتقال نعوظ نیست  [ 1390-10-19 21:06:37 ]
سوال : سلام من یه آزمایش تالاسمی دادم برای اینکه مشکوک به تالاسمی مینور بودم ، نتایج آزمایش رو براتون قرار میدم لطفا بفرمایید که با این نتایج من مینور هستم یانه؟ در ضمن من دختری 24 ساله هستم. CBC analysed by SESMEX KX-21 Hb.A1 97.1 Hemoglobin 0.5 Hemoglobin A2 2.4 WBC 8.7 RBC 4.86 HGB 12.5 HCT 42% MCV 86.4 MCH 25.7 MCHC 29.8 PLT 167 LYM 32% MXD 11.6% NEUT 56.4% LYM# 2.8 MXD# 1 NEUT# 4.9 RDW_SD 48.5 RDW-CV 14.7% PDW 17.4 MPV 11.9 P-LCR 41.4%
پاسخ : سلام با توجه به نتایج این آزمایشها از نظر تالاسمی مینور منفی هستید  [ 1390-10-19 21:05:34 ]
سوال : سلام خسته نباشید بنده دقیقا 6روز بعد از ارتباط خطرناک ازمایش hivدادم منفی بود بعد از 43 روز با اون خانمی که بودم دوباره ازمایش دادم باز به لطف خدا منفی بود علایمی همچون طب و گلودرد شدید هم نداشتم فقط دقیقا بعد 24روز 2روز تب داشتم که برطرف شد به نطر شما این کافیه چون طرف مقابل من شریک جنسیه زیادی داشته لطفا راهنمایی کنید ممنون
پاسخ : سلام ، نه کافی نیست . 3 ماه تا 6 ماه پس از ارتباط مشکوک باید دوباره آزمایش بدید  [ 1390-10-19 21:03:24 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد تشخيص سرطان روده با آزمايش خون در كشور ما انجام ميشه؟ خيلي متشكرم
پاسخ : سلام ، هنوز نه  [ 1390-10-19 21:02:02 ]
سوال : سلام آقاي دكتر مدرس تست بارگيري ويروس ابدز hiv-RNA ياviral load test از طريق نمونه گيري از غدد لنفاوي انجام ميشه يا با نمونه گيري خون وريدي؟ با تشكر
پاسخ : سلام ، از طریق خون وریدی  [ 1390-10-19 21:01:31 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مقالات
تاریخچه و نشانی
آزمایشهای تخصصی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences