نشانی
اصفهان چهارباغ بالا مقابل شرکت زمزم ساختمان پارسیان واحد 101 تلفن 6291422-6293059
ساعت کار آزمایشگاه
از 7 صبح تا 9 شب یکسره
آزمایشگاه اتوماتیک
در آزمایشگاه دکتر مدرس، آزمایش بیماران با دستگاههای پیشرفته ،کاملا اتوماتیک ،و با استفاده از آخرین متدهای حساس و دقیق روز دنیا انجام میشود
قراردادهای همکاری
این آزمایشگاه طرف قرارداد سازمانهای تامین اجتماعی ، خدمات درمانی (کارکنان دولت ،خویش فرما ،سایر اقشار، ایرانیان )، نیروهای مسلح ، بیمه دانا، بیمه ایران ، ( بیمه مکمل فرهنگیان ،ذوب آهن ، بنیاد شهید ، جانبازان ، دادگستری و بانک ملی ایران ، بانک صادرات ایران ، بانک ملت ، بانک سپه، میباشد
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : درود بر دکتر عزیز ! تعریق کم ار ناحیه کف دست و پا یک کودک 3 ماهه امری طبیعی است؟تست بدو تولد حالکی بر مشکل تیروئید منفی بوده و در ضمن شیر خشک گی گوز شماره 1 مصرف میکند. راه درمان چیست؟ با احترام
پاسخ : سلام . احتمالا چیز خاصی نیست . با پزشک اطفال تماس بگیرید  [ 1392-09-17 21:07:36 ]
سوال : سلام فری تستسترون 14.5 نرمال نوشته 4.5 تا 42 ولی تستسترون تام 1210 نوشته 300 تا 1000 مشکل از چیه چون من ریشم کامل نیست شاید دلیلش زیاد بالا نبودن فری تستسترون
پاسخ : سلام . به خیلی چیزها از جمله استعدادهای ژنتیکی هم ربط دارد  [ 1392-09-17 21:06:18 ]
سوال : باسلام لطفا راهنماییم کنید که من دچار کم خونی معمولی هستم یا تالاسمی مینور دارم؟ WBC 4.2 RBC 3.92 HGB 11.2 HCT 35.8 MCV 90.9 MCH 28.4 MCHC 31.3 PLT 263 RWD_SD 43.5 RWD_CV 12.4 Ferritin 5.75 متشکرم
پاسخ : سلام . به نظر ذخائر آهن بدن شما پائین است  [ 1392-09-07 21:53:46 ]
سوال : سلام آقای دکتر آقای من چند روز پیش دیدم فروشنده ای پفک هایش در حال بارگیری به داخل جوب افتاد الان میگم اگه به طور اتفاقی خورده باشم و با دستای کثیف آیا امکان ابتلا به بیماری ایدز و هپاتیت هست لطفا سریع جواب دهید
پاسخ : سلام هپاتیت بی و سی و اچ آی وی از راه خوراکی منتقل نمیشوند  [ 1392-09-07 21:51:55 ]
سوال : سلام من یک دختر 27 ساله ام 9 سال یبوست مزمن دارم راههای زیادی رو امتحان کردم جواب نداده . چند روز از کپسولهای پروبیوتیک (فامی لاکت) روزی 2 تا استفاده می کنم که جواب داده ایا استفاده از این کپسولها ضرر داره؟ به روده اسیب میزنه؟ و باعث تنبلی روده میشه ؟کلا ضرری برام داره؟ من فعلا 15 تا گرفتم روزی 2 تا. تا کی استفاده کنم که دوزش در بدنم ثابت بمونه؟ممنون
پاسخ : سلام . بهتره از یک داروساز بپرسی  [ 1392-09-07 21:50:35 ]
سوال : سلام...ممنون از پاسختون..فقط تو آزمايشم درصد نداشت... فقط نوشته شده بود كه ديده شده.Atypical lymphocyte were seen فقط علامت % گذاشته بودن همين.... معذرت ميخوام چيزه مهمي هست در مورد بارداري؟
پاسخ : سلام نمیتونه چیز مهمی باشه  [ 1392-09-07 21:49:25 ]
سوال : علایمی مثل تب تبخال و جوش داشتم و با توجه به اینکه تست منفی بود پس نمیتونه مربوط به ایدزباشه؟
پاسخ : سلام . اگر اتومبیلی رنو و پراید نباشد . آیا فراری است ؟ برای اینکه ببینید HIV دارید یا نه باید آزمایش دهید .  [ 1392-08-30 11:14:42 ]
سوال : با سلام.نتیجه آزمایش بنده:mid#:0.1**lym%:48**mid%:2%**mcv:74.6**mch:22.6**mchc:30.2**mpv:10.5**pdw:16.5 و بقیه در محدوده ی نرمال بود.لطفا راهنمایی بفرمایید آیا مشکل خاصی دارم.کم خونی داسی شکل یا ..به طور کلی.در ضمن بنده 4 ماه با اشعه گاما صنعتی کار کردم.
پاسخ : سلام . اینها که نوشته بودید مربوط به آزمایش CBC تست ، آزمایشی که سلولها و مشخصات کلی آنها را بیان میکند . ظاهرا همگی در محدوده خطرناکی نیستند . برای نوع کم خونی باید آزمایشهای تخصصی تری انجام داد  [ 1392-08-30 11:11:11 ]
سوال : سلام خسته نباشيد...من دختري هستم 20 ساله...به تازگي تصميم به بارداري گرفتيم...دكتر زنان زايمتن برام يه آزمايش كلي نوشت... پس از گرفتن آزمايش و نشون دادن به دكتر... متوجه اين مورد در آزمايش شديم Atypical lymphocyte were seen % ميشه كمكم كنيد و بگيد اين مورد يعني چي؟ وچه خطري داره؟دكتر به ما چيزي نگفت فقط يه ازمايش مجدد از همو گلوبين نوشت خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.
پاسخ : لمفوسیت آتیپیک در بیماریهای ویروسی مانند آنفولانزا یا عفونتهای دیگر ویروسی بالا میرود . ضمنا درصد آن هم مهم است . ننوشته بودید در گزارش چند درصد دیده شده است ؟. پس در مجموع خطر خاصی ندارد  [ 1392-08-30 11:08:24 ]
سوال : سوال : tsh<0.005 WBC 4.36 4-10 NEU 1.33 2-7 LYM 2.55 0.8-4 Mon 0.4 0.12-0.8 Eos 0.07 0.02-0.5 Bas 0.01 0.00-0.10 Neu 30.6% 50-70 Lym 58.5% 20-40 Mon 9.1% 3-8 Eos 1.5% 0.5-5 Bas 0.3% 0.0-1 RBC 4.84 3.5-5.5 HGB 12.1 11-16 HCT 36.3 37-50 MCV 75 80-100 MCH 25 27-31 MCHC 33.3 32-36 RDW-CV13.6 11.5-14.5 RDW-SD 36.1 35-56 PLT 275 150-450 MPV 8.8 7-11 PDW 15.9 15-17 PCT 0.242 0.108-0.282 با تشکر
پاسخ : سلام - سوال شما چیست ؟  [ 1392-08-30 10:59:20 ]
سوال : Salam , man 6 mah pish ba dost dokhtaram in chenin rabetei dashtam , ba labam alate ono bos kardam va az dahanam ab rikhtam dakhe alat vali zabonamo nazadam be alat faghat labamo zadam, maye mani on ham umade bod, hal soal daram aya age un hiv dashte bashe be man enteghal peyda mikone ba in rabete agar maye manish be dahanam rafte bashe, zemnan man sex nadashtam, shayan zekram ke man alan shadidan afsordegi gereftam be khatere hamin be in dos dokhtatam shakak shodam khodesham pezeshk hast vali bazam delam arom nemigire, lotfan be soalam javab bedin Ba tashakor
پاسخ : با شرایطی که گفته بودید به نظر احتمال انتقال hiv بسیار کم است  [ 1392-08-30 10:56:08 ]
سوال : سلام من 22 سالم بود چرا تستسترون من زیاده ولی فری نه مشکل از چیه به نظر شما
پاسخ : سلام . نگفته بودید تستوسترون تام و فری شما چند است  [ 1392-08-30 10:53:38 ]
سوال : سلام.من حدود 42 روز پیش رابطه از ناحیه مقعد داشتم که منی داخل شد.و من دچار کم خونی هم هستم.در ای مدت 2هفته و تقریبا 6 هفته بعد از رابطه پر خطر2بار تست الیزا دادم و هردو منفی بود.به منگفتن احتمال مبتلا بودنت صفره.ایا درسته؟
پاسخ : سلام . 6 هفته زمان کمی است برای اینکه اگر آلوده شده باشید نست مثبت بشه . 3 ماه پس از رابطه پر خطر آزمایش را تکرار کنید  [ 1392-08-30 10:51:49 ]
سوال : سلام می خوساتم بپرسم تستسترون من 1210 بود ولی فری 15 بود تستسترون بیش از نرمال بود ولی فری نرمال بود ولی من ریش کاملی ندارم حالا سوال من اینه فری تستسترون در رویش ریش بیشتر تاثیر داره یا خود تستسترون با تشکر
پاسخ : سلام . نگفته بودی چند سالت است . ولی در پاسخ به پرسش شما باید گفت آنچه در بدن تاثیر میکند فری تستوسترون است . در واقع فری تستوسترون فرم فعال تستوسترون است  [ 1392-08-25 10:42:09 ]
سوال : با سلام. حدود 2 هفته پیش ازمایش خون دادم که جواب ان به این صورت است : "HGB : 14 "14-18 "M.C.V :76.2 "80-96 "M.C.H : 24.5 "26-38 r.b.c :5.72 "4.5-6.5 توجه به این جواب،احتمال به کدام نوع کم خونی وجود دارد؟ ایا احتما وجود کم خونی از نوع تالاسمی بیشتر است یا از نوع کمبود اهن؟البه دیروز نیز دوباره ازمایشی دادم که جواب ان همانند نتایج بالا بود فقط hgb:14.1 و r.b.c:5.99 شده بود.البته 20 روز است قرص فیفول را نیز می خورم. با تشکر
پاسخ : با سلام ، با اطلاعات فوق نمیتوان نظر قطعی داد . پیشنهاد میشود آزمایش آهن سرم و الکتروفورز هموگلوبین انجام دهید  [ 1392-08-25 10:39:37 ]
سوال : سلام من 14 ماه پیش با یه خانوم رابطه داشتم بعد از رابطه هیچ عوارض و نشانه ای نداشتم الان بعد 1 سال زیر چانه و جای ریشم جوش در میاد به طوری که حتی وقتی چرکی و خالیش میکنم 1 2 روز بعد دوباره چرک پر میشه احتمال داره به ایدز آلوده شده باشم؟ یا نه؟ قبل از اینکه جوش ها در بیاد تو تابستون کار میکردم و هم محیط خیلی گرم بود و هم موادی که اونجا بود بهم بعضیاش حساسیت میداد احتمال داره از اون باشه؟ با اینکه الان 1 ماه دیگه به اون مواد دست نزدم هنوز جوش در میاد ممنون
پاسخ : سلام و با پوزش ازاینکه جوابت را دیر میدهم . چرا دنبال دردسر ذهنی هستید . یک آزمایش HIV بده و خیال خودت را راحت کن  [ 1392-08-19 20:18:02 ]
سوال : سلام بنده يك روز بعد از اينكه رابطه محافظت شده با خانمي در خارج از كشور داشتم دچار اسهال نسبتا شديد و سردرد، لرز و بعضا گرفتگي ماهيچه گردن شدم. ايا بايد نگران ابتلا به ايدز باشم؟ لطفا راهنمايي فرماييد
پاسخ : سلام ، علائمی که گفتی بعد از یک روز ربطی به ایدز نداره  [ 1391-11-23 11:00:56 ]
سوال : با سلام. 2سال پیش رابطه ی از مقعد،با یک آقایی که روی قسمت ران پایش یک اثری از زخم کهنه بود، داشتم. الان مدتی است روی انگشت دستم در قسمت رویش مو، کمی زخم شده و در ابتدا با خارش همراه بود اما الان مثل حالت خشکی پوست به همراه قرمزی و سوزش است. که احساس می کردم به خاطر مواد شوینده است اما چون در روی کمرم هم یک حالت قرمزی و خشکی پوست ایجاد شده، نگران شده ام،با توجه به اینکه در مورد ناسالم بودن آن آقا هم مطمئن نیستم و هیچ گونه ارتباز و دسترسیی به او ندارم تا مطمئن شوم. من آزمایش خون برای معده دردو عمل بینی دادم.عمل بینی انجام دادم.احتما ایدز در من وجود دارد؟خواهش می کنم راهنماییم کنید.ممنونم.
پاسخ : سلام و بهتره آزمایش بدی چون گاهی در جراحی بینی آزمایشات عفونی کامل ،انجام نمیشه  [ 1391-11-23 10:59:56 ]
سوال : با سلام من دختری30ساله هستم که از سه سال پیش هر چند ماه یکبار دچار خونریزی پراکنده در بین پریودیهایم می شوم وبا استفاده از قرص مدروکسی پروژسترون مدتی بهتر می شودو چون مادرم سرطان سینه داشته می ترسم که از قرص های جلوگیری به عنوان درمان استفاده کنم اول می خواستم علت این مشکل را بدانم آیا خطرناک است دوم راه درمان آن چیست وسوم برای ازدواج کردن مسئله ای دارم یا خیر متشکرم
پاسخ : سلام .بهتره با پزشک زنان مشورت کنی  [ 1391-11-23 10:57:46 ]
سوال : باسلام 24ساله هستم وتاکنون رابطه جنسی نداشتم.هنگام استفاده ازدستشویی زخم کوچک دستم که درحال بسته شدن بودبا دیوارکه قطرات مایل به قرمز رنگ روی آن وجود داشت برخورد کرد.چون میدانم فردی که قبل من ازسرویس استفاده کرده معتادبوده،خیلی نگران شدم وفورازخم رابا آب شستم.یک ماه بعددچارگلودردیک طرفه ای شدم که همراه بی حالی و آبریزش بینی و تورم غددلنفاوی زیر گردن بود.علائم دیگری نداشتم(برفک دهانی ودردعضلانی و.). پس ازیک هفته تنها گلودردباقی ماندکه بعدازیک ماهخوب نشده ولی اشدتش کم شده.به یه پزشک دیگه مراجعه کردم.گفتن که نگران نباش وفقط آنتی بیوتیک تجویزکردن که تقریبااثری نداشته.آیانیازه که آزمایش HIV بدم؟
پاسخ : سلام با تاریخچه ای که گفتی نیاز به آزمایش نداری . اما اگر وسواس فکری داری ، آزمایش بده  [ 1391-11-23 10:56:47 ]
سوال : با سلام. نسبت هموگلوبین به هماتوکریت حدودا یک سوم هست. آیا این فقط برای حالت طبیعی و نرماله یا توی کم خونیا هم رعایت میشه این نسبت؟ با تشکر
پاسخ : سلام فقط در حالت نرماله  [ 1391-11-23 10:51:56 ]
سوال : باسلام لطفآسریع تر جوابمو بدید به خدا دارم دیوانه میشم.من یه سوال دیگه دارم واون اینه که زابطه از عقب بدونه کاندوم اگه سکس فاقدخون ریزی مقعدبشه و15ثانیه آلت تو مقعدباشه امکان انتقال ایدز هست؟من تا فشار دادم توش ارضاشدم و سزیع کشیدم بیرون البته یه کمی از آبم ریخت توش.
پاسخ : سلام - بهتره تا 2 هفته دیگه آزمایش HIV بدی  [ 1391-11-23 10:51:13 ]
سوال : با سلام ازمایش اچ ای وی در هر ازمایشگاهی می شه انجام داد یعنی نتیجه قابل اطمینان هست یا فقط انتقال خون نتیجه قابل اعتماد میده بعد یک سال از یک رابطه نتیجه منفی باشه دیگه نیازی به تکرار ازمایش نیست
پاسخ : سلا . به احتمال زیاد اگر آزمایشگاهی آنرا انجام دهد قابل اعتماد است و اگر در طول مدت یکسال در معرض خطر نبوده اید نیازی به تکرار نیست  [ 1391-11-07 11:12:04 ]
سوال : سلام من 5سال پیش رابطه جنسی داشتم اما از اون زمان هیچ مشکلی از لحاظ بیماری نداشتم چند باری گلو درد و سرما خوردگی بود که خوب شدم 2سال پیش هم عمل جراحی بینی داشتم آیا ممکن که من آلوده باشم؟و علاعمی نشان نده؟
پاسخ : سلام . نگفتی آیا آزمایش هم داده ای یا نه ؟  [ 1391-11-07 11:06:51 ]
سوال : با سلام و عرض ادب.چرا خیلی از پزشک هامی گویند عمل شقاق را انجام نده چون بعدفیستول می شودو دوباره باید عمل کنی؟ آیا هر کس عمل شقاق انجام دهد بعدازآن فیستول می گیرد و دوباره باید عمل کند؟ آیا بعد از عمل شقاق شکل،حالت مقعد و اطراف مقعد مانند قبل از شقاق می شود؟ آیا ممکن است شقاق بدون عمل کامل خوب شود؟یا حتما باید عمل شود؟ اگر ناچار به عمل شوم شما چه نوع عملی را پیشنهاد میکنید( اسفنگتروتومی،فیشرکتومی، لیزر،یا هر نوع عمل دیگری)که بدون عوارض باشد و زود خوب شود و عود نکند و باعث ایجاد فیستول نشود؟ هزینه عمل شقاق تقریبا چقدر است؟ خواهش می کنم به همه سوالاتم پاسخ دهید تا ترسم کم شود.با تشکر
پاسخ : سلام و من دکتر آزمایشگاهم . بهتر است این سوالات را از همکاران جراح بپرسید  [ 1391-11-07 11:05:13 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
ویتامین دی
Dکمبود ویتامین و MS بیماری
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مقالات
تاریخچه و نشانی
آزمایشهای تخصصی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences