نشانی
اصفهان چهارباغ بالا مقابل شرکت زمزم ساختمان پارسیان واحد 101 تلفن 6291422-6293059
ساعت کار آزمایشگاه
از 7 صبح تا 9 شب یکسره
آزمایشگاه اتوماتیک
در آزمایشگاه دکتر مدرس، آزمایش بیماران با دستگاههای پیشرفته ،کاملا اتوماتیک ،و با استفاده از آخرین متدهای حساس و دقیق روز دنیا انجام میشود
قراردادهای همکاری
این آزمایشگاه طرف قرارداد سازمانهای تامین اجتماعی ، خدمات درمانی (کارکنان دولت ،خویش فرما ،سایر اقشار، ایرانیان )، نیروهای مسلح ، بیمه دانا، بیمه ایران ، ( بیمه مکمل فرهنگیان ،ذوب آهن ، بنیاد شهید ، جانبازان ، دادگستری و بانک ملی ایران ، بانک صادرات ایران ، بانک ملت ، بانک سپه، میباشد
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام من بىن هفته هاى سىزده و چهارده مرباىى خوردم که.بعدا فهمیدم با اهک پخته شده. من شو که شدم.ممکنه جنىن رو نابىنا کنه.
پاسخ : سلام . تا اکنون در این مورد چیزی ندیدم و نخوانده ام  [ 1392-10-05 20:50:33 ]
سوال : درود برشما 3تا سوال دارم 1.ازمایشگاه شما ازمایش pcrایدز انجام میده و هزینش چه قدره 2.ایا بابیمه ایران(فولاد)قرارداد داره؟ 3.چند وقت بعد از مواجهه باید ازمایش pcr داد؟
پاسخ : سلام . این آزمایش را نداریم پس از قیمت آن هم و شرایط پذیرش آن هم بی اطلاعم  [ 1392-10-05 20:48:43 ]
سوال : با سلام مصرف دو بار ساندویچ همبرگر میتونه تو بارداری توکسو پلاسمارو منقل کنه؟سس مایونز هم میتونه عامل باشه؟
پاسخ : سلام . ربطی به تعداد مصرف همبرگر در هفته و یا مصرف سس مایونز نداره  [ 1392-10-05 20:46:08 ]
سوال : پس چرا برای من فقط تستسترون نوشت؟ایا نمیشه از روی ازمایش قبلی گفت همه چی نرماله و دیگه نیازی به ازمایش تستسترون ازاد نیست؟ تستسترون ازاد مشخص میکنه که امکان بچه دار شدن وجود داره؟ایا ازمایش خون است یا باید روی اسپرم ازمایش شود؟
پاسخ : اولین آزمایش برای نعیین ظرفیت بارداری آزمایش اسپرم است  [ 1392-10-05 20:44:54 ]
سوال : در ادامه ی سوال با کد پیگیری 99201135، چون معمولا جوراب ها روی فرش در خوابگاه یا روی زمین قرار داده می شوند، از این بابت نگران بودم. اگر جایی برای نگرانی نباشد از لطف شما در پاسخگویی بسیار سپاسگزارم.
پاسخ : سلام . خواهش میکنم  [ 1392-10-05 20:43:44 ]
سوال : سلام. ببخشید ویرس اچ آی وی در محیط مرطوب (رطوبت هایی مثل آب یا عرق پا) و قبل از خشک شدن کامل چقدر دوام دارد. بنا به دلایلی پای من در کفش زخم شد و جورابم هم خونی شد. از آن جایی که در محیط خوابگاه زندگی میکنم به شدت نگران این مسائل هستم. سپاسگزارم
پاسخ : سلام و راه انتقال HIV اینهایی که گفتی نیست  [ 1392-10-03 20:50:54 ]
سوال : با سلام برای بانک خون بند ناف یک سری آزمایش دادم ولی من قبل از آزمایش دو هفته قبلش واکسن آنفولانزا زده بودم و قرص آهن و ویتامین پرناتال و لووتیروکسین مصرف میکنم اینا باعث مثبت یامنفی کاذب اچ ـآی وی نمیشه؟
پاسخ : سلام . اینهایی که گفتی کاری با آزمایش ندارند  [ 1392-10-03 20:49:11 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید.ببخشید سوالم این است که با چه آزمایشاتی میشود احتمال داد که فرد ممکنه مبتلا به بیماری باشه بدون اینکه مستقیما آزمایش HIV انجام شود؟آیا در یک فرد مبتلا آزمایشات CBC میتواند نرمال باشد؟و آیا فرد مبتلا به هپاتیت احتمالا به ایدز هم مبتلاست؟لطفا جواب سوالاتم را بدهید خیلی مهم است.متشکرم
پاسخ : سلام . هر بیماری خصوصیات خاص خودش را دارد . ازجمله آزمایشهای مخصوص خودش را . در مورد همزمانی ابتلا به ایدز و هپاتیت : بله ممکن است  [ 1392-10-03 20:47:56 ]
سوال : سلام وقت بخیر میخواستم بدونم خون خشک شده غیر از هپاتیت و ایدز میتواند بیماری های دیگری ایجاد کند یا خیر؟
پاسخ : سلام . خیلی بیماریهای عفونی هستند مانند انواع تب راجعه . تیفوس و ...  [ 1392-10-03 20:45:13 ]
سوال : در ادامه سوال با کد پیگیری 28182011 در ازمایشم مقدار تستسترون 8.7 هست در حالی که نرمالش بین 8.7 تا 36.9 است ایا تستسترونم کم نیست؟
پاسخ : سلام . باید مقدار تستوسترون آزاد را ببینی چند است  [ 1392-10-03 20:42:54 ]
سوال : باسلام و خسته نباشید من دختری 22ساله هستم که پسری به خواستگاری من آمده است پدر ایشون دیابت نوع1 داشته که بر اثراین بیماری ازبین رفته است می خواستم بدانم آیا اگر من با این آقاپسر ازدواج کنم ممکن است فرزندان من نیز مبتلا شوند؟چند درصد امکان دارد؟
پاسخ : سلام . دیابت نوع ا ارثی است اما در صد ابتلا و یا برای سایر موارد بیماریهای ژنتیکی با ید با مشاوره ژنتیک تماس داشته باشید  [ 1392-10-03 20:28:22 ]
سوال : با سلام خانم بارداری اگه یک بار گوشتی که دو سه ساعت حرارت دیده ولی کمی سفته و خوب پخته نشده رو بخوره چقدر امکان ابتلا به توکسو هست؟چه مدت بعد از مصرف غذای مشکوک میشه آزمایش توکسو داد؟
پاسخ : سلام . اونقدر که اطلاعات من اجازه میده باید بگم گوشت باید کاملا پخته بشه تا توکسو پلاسما از بین بره . و در صورت ابتلا حداقل 2 هفته باید بگذرد تا آنتی بادی قابل شناسایی باشد  [ 1392-10-03 20:25:58 ]
سوال : با سلام آقای دکتر من 24 هفته باردارم .تو مطب دکتر یه نوزادی بود انگار عقب افتاده بود قیافه ی عجیب غریب صداهای ناهنجار کلا مریض بود عطسه کرد از آب دهانش افتاد رو صورتم خیلی ترسیدم ممکنه ازاین جور نوزادا بیماری ویروسی چیزی منتقل بشه و جنین من مبتلا بشه .خیلی ترسیدم.اگه میدیدن نوزاد و واقعا ترسیدم.اگه کسی آی جی جی سی ام وی مثبت داشته باشه ممکنه اگه در معرض قرار بگیه دوباره بگیره/
پاسخ : سلام جای نگرانی نیست و در مورد IgG CMV اگر بالا باشد ، نشانه ایمن بودن شمااست  [ 1392-10-03 20:22:09 ]
سوال : با سلام در دستشویی های عمومی گاهی امکان پاشیدن آب از روی زمین روی بدن هست. آیا در صورتی شورت به ترشحات جنسی آغشته نباشد و زخمی هم در بدن نباشد، این اتفاق میتواند منجر به ابتلا به HIV شود؟ سوال دیگرم این است که آیا این ویروس از طریق ادرار هم امکان انتقال دارد؟ مثلا دست خود شخص بنا به دلیلی آلوده باشد و به آلت تناسلی که آغشته به ترشح جنسی نباشد برسد.
پاسخ : سلام . جواب سوالاتت «منفی » است  [ 1392-10-03 20:14:42 ]
سوال : باسلام پسری 31 ساله هستم در برگه آزمایش خونی که اخیرا دادم همه چیز نرمال بود به جز CRP که میزان آن 11 بود. میخواستم بدانم آیا چبز مهمی است یا خیر؟
پاسخ : سلام . چیز مهمی نیست . CRP تا 10 نرمال است و خودش هم در هر التهابی بالا میره ، مثلا تب . اما از 2 برابر بیشتر بالا میره نه حدود 11. پس مهم نیست  [ 1392-09-26 21:15:54 ]
سوال : باسلام آقای دکتر یکی از همکارام هپاتیت b داره و در نوع کارمون ممکنه دستامون بعضی وقتا زخمی بشه دو تا سوال هپاتیت b دارم که تو هیچ سایتی پیدا نکردم : 1-اگرتیر آنتی بادی در اثر تزریق واکسن بالای 100 باشد برای بدن مصونیت میاره؟یعنی حتی اگر خون آلوده وارد بدنم بشه نباید نگران بشم؟ 2-اگر دست سالم به خون خشک شده برخورد کنه ولی همون دست یه ساعت بعد زخمی بشه احتمال انتقال وجود داره؟
پاسخ : سلام . در مورد پرسش نخست : اگر آنتی بادیت بالا باشه مصونیت میاره .حتی اگر در معرض قرار بگیری . در مورد پرسش دوم : ویروس چندین ماه در خون خشک شده زنده است . پس شانس آلودگی بالا است .  [ 1392-09-26 21:12:33 ]
سوال : سلام خسته نباشید من 23سالمه چندروز پیش برای اولین بار ی رابطه جنسی بدون کاندوم داشتم بعدش ترسیدم طرف مقابلم ایدز داشته باشه از ترسم 3 ساعت بعداز رابطه رفتم ازمایش ایدز دادم منفی بود ایدز نداشتم خواستم بدونم بازم باید ازمایش بدم یا دیگه لازم نیست؟
پاسخ : سلام . آزمایشی که دادی برای اون رابطه ی مشکوک ارزشی نداره . بهتره 3 ماه دیگه این آزمایش را بدی  [ 1392-09-26 21:07:53 ]
سوال : سلام بنده با یه خانمی دقیقا 2 سالو 1 ماه پیش ارتباط مشکوک داشتم مجبور شدم 6 بار ازمایش HIV 1-2 AB-AG بدم اولیش 6 روز بعد (سازمان انتقال خون) دومیش 42 روز بعد که اون خانم رو هم برای ازمایش بردم سومیش 83 روز بعد چهارمیش 3 ماهو 22روز (سازمان انتقال خون)پنجمیش 9 ماه بعد از ارتباطم ازمایش دادم و اخرین بار هم 21 ماه بعد (سازمان انتقال خون) همش منفی بوده این ازمایش ها کافی است یا نه در ضمن به سازمان انتقال خون نگفتم که ارتباط مشکوک دارم چون خودم باورم نمیشه و میدونم که مشکلم روانی تا خوده مریضی دو بار هم حضوری و غیر حضوری پیش متخصص رفتم گفتن که هیچ مشکلی نیست ممنون که وقت میذارین
پاسخ : سلام ، به نظرم بیش از این لازم نیست آزمایش بدی . تا همین حد کافیه .  [ 1392-09-26 21:03:57 ]
سوال : Blood Urea nitrogen=16.8* Creatinine=1.45* WBC=5200 RBC=4.16 Hemoglobin=12.2 Hematocrit=37.0 MCV=88.9 MCH=29.3 MCHC=33.0 Platelets=116 Neutrophil=60 Lymphocyte=31 Monocyte=6 Eosinophil=3
پاسخ : سوالت را متوجه نمیشم  [ 1392-09-19 19:54:33 ]
سوال : : با سلام خواهشا راهنمایی بفرمایید.7 سال پیش تو مطب دکتر از رو باسنم چربی برداشت وبرا گونه تزریق کرد روز بعدرو ناحیه تمام باسن سمت چپ رو خونریزی فرا گرفت.دکتر خون رفتم گفتن کمبود پلاکت داری!تو این 7 سال از 105000 تا 130000 در نوسانه دکترا خون زیادی رفتم چند وقت پیش رفتم پیش یکی دیگه از رو انگشتم تو مطبش خون برداشت بعد 1 ساعت گفت الفا تالاسمی داری و ازمایش هلیکوپر باکتر معدم هم مثبت شد گفتن این الفا و میکروب معده باعث پایین اومدن پلاکتته .الان بهم روزانه5میای گرم اسیدفولیک روزی 2 تا دادن.لطفا راهنمایی کنید.بگید چیکار کنم.دکترای دیگه میگن الفا تالاسمی و میکروب معده ربطی به پلاکت نداره سپاسگزارم
پاسخ : سلام . من هم ربطش را نمیدانم  [ 1392-09-19 19:52:15 ]
سوال : سلام در باره سیوال با کد 1214553 بفرمایید اگر علایم اولیه مثبت باشد سازمان انتقال خون بالاجبار شخص مشکوک را تحت کنترل قرار میدهد ؟
پاسخ : سلام . اگر شخص همکاری نکند هیچ اجباری در کار نیست  [ 1392-09-19 19:50:18 ]
سوال : آقای دکتر ویروس ایدز و هپاتیت بیرون بدن چقدر زنده میمونه هر کدوم به طور مجزا هپاتیت یا ایدز هپاتیت؟ ایدز؟
پاسخ : ویروس هپاتیت B در خارج از بدن در برابر حرارت و رطوبت و حتی عوامل شیمیایی بسیار مقاوم است . در حرارت فریز تا 15 سال و در حرارت اتاق تا 6 ماه زنده میماند . در ظرف غذای خشک تا 4 هفته زنده میماند . ویروس هپاتیت C نیز ویروس مقاومی است و در بیرون بدن و در خون خشک شده تا 3 ماه زنده میماند و اما ویروس HIV خوشبختانه ویروس حساسی است و در بیرون بدن و در ترشحات خشک شده به سرعت از بین میرود  [ 1392-09-19 19:48:54 ]
سوال : باسلام درهفته ی 19 بارداری آزمایش سرخجه و سی ام وی دادم که آی جی ام هر دو منفی و آی جی جی هر دو 500 بود و مثبت و من تو هفته های 5 تا 8 بارداری تقریبا آنفولانزای خفیفی گرفتم البته تبم بین یک الی یک و نیم درجه بود که اون نگرانم کرده.دکتر زنان میگه غربالگری و سونو ی جنین سالمه پس نگران نباش.آقای دکتر من میترسم اون آنفولانزا ماله سی ام وی باشه.این آی جی جی 500 واسه سی ام وی زیاده؟ممکنه ماله همین 5 ماه باشه این تیتر؟تیتر آزمایشگاه هم آی جی جی سی ام وی رو از 22 مثبت می دونه/
پاسخ : سلام . میزان آنتی بادی از نوع IgG نشاندهنده در معرض قرار گرفتن با آن آنتی ژن (میکروب ) مورد نظر است . این در معرض قرار گرفتن میتواند منجر به ابتلا به بیماری باشد یا نباشد و حتی با زدن واکسن هم میزان آن بالا میرود . مثلا اگر شما واکسن کزاز زده باشید میزان IgG شما بر علیه میکروب کزاز باید بالا باشد . پس بالا بودن میزان IgG نشاندهنده ابتلا نیست و فقط نشاندهنده این است که بدن شما نسبت به آن ایمنی دارد . همین . آنتی بادی که نشاندهنده ابتلا است IgM است که در مورد شما منفی است .  [ 1392-09-18 13:09:19 ]
سوال : اگر جواب تست hiv مثبت باشه ازمایشگاه و یا سازمان انتقال خون پیگیری میکنه یا بسته به درخواست شخص هست؟
پاسخ : سلام . اگر این آزمایش در مرحله اول مثبت باشه از نظر دستورالعمل تشخیصی حتما باید آزمایشهای تائیدی که دقیقتر و حساستر هستند انجام شود و این کار با اطلاع شخص خواهد بود  [ 1392-09-18 12:43:36 ]
سوال : سلام قند ناشتادر hba1c موثر است ؟ hba1c به چه چیزی بستگی دارد؟
پاسخ : سلام . قند ناشتا به طور مشخص در یک روز مشخص اثر چشمگیری در میزان HBA1Cندارد . HBA1C نشاندهنده متوسط قند خون در سه ماه گذشته است و نیازی به نمونه گیری ناشتا هم ندارد . اگر میزان قند متوسط خون در سه ماه گذشته بالا باشد میزان HBA1C هم بالا میرود و برعکس  [ 1392-09-18 12:41:18 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
ویتامین دی
Dکمبود ویتامین و MS بیماری
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مقالات
تاریخچه و نشانی
آزمایشهای تخصصی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences