نشانی
اصفهان چهارباغ بالا مقابل شرکت زمزم ساختمان پارسیان واحد 101 تلفن 6291422-6293059
ساعت کار آزمایشگاه
از 7 صبح تا 9 شب یکسره
آزمایشگاه اتوماتیک
در آزمایشگاه دکتر مدرس، آزمایش بیماران با دستگاههای پیشرفته ،کاملا اتوماتیک ،و با استفاده از آخرین متدهای حساس و دقیق روز دنیا انجام میشود
قراردادهای همکاری
این آزمایشگاه طرف قرارداد سازمانهای تامین اجتماعی ، خدمات درمانی (کارکنان دولت ،خویش فرما ،سایر اقشار، ایرانیان )، نیروهای مسلح ، بیمه دانا، بیمه ایران ، ( بیمه مکمل فرهنگیان ،ذوب آهن ، بنیاد شهید ، جانبازان ، دادگستری و بانک ملی ایران ، بانک صادرات ایران ، بانک ملت ، بانک سپه، میباشد
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و خسته نباشید .من در دندان پزشکی دندانم را پر کرده بودم که کمی بر آمده بود و جراح- دندان پزشک با دستگاه فرز قسمت بر آمده را تراش می داد که لثه ام را با دستگاه فرز برید. که خیلی نگرانم کرده که hiv بگیرم .که از دکتر هم پرسیدم که گفته در هنگام تراش دادن دندان با فرز حرارت زیادی تولید می شود و نمی شود ویروس hiv در آن حرارت زنده بماند . دکتر هم گفته که برای من این اتقاق چندین بار افتاده است.هیچ مشکلی به وجود نیامده است. می خواستم بپرسم امکان انتقال hiv وجود دارد؟یا نگران نباشم؟( با توجه که دکتر جراح- دندان پزشک است)
پاسخ : در مورد شرایط فنی فرز دندانپزشکی اطلاع دقیقی ندارم فقط میدانم یکی از راههای انتقال ویروس ابزار دندانپزشکی آلوده است  [ 1389-12-15 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. من یک هفته پیش به سلمانی رفته بودم که سلمانی در هنگام اصلاح، گردنم را برید.قبل از اصلاح سلمانی تیغه را عوض کرده بود. می خواستم بپرسم که از دسته تیغه که تیغه را بین شیار آن قرار می دهند امکان آلودگی به hiv وجود دارد؟ یا نگران نباشم؟
پاسخ : نگران نباش  [ 1389-11-23 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. دسته تیغ بصورت مشترک در سلمانی استفاده می شود .آیااین هم می تواند درآلوده کردن تیغ های بعدی که برروی دسته تیغ سوار می شوند به hiv مقصرباشد؟ یا امکان الودگی به این طریق وجود ندارد؟با تشکر
پاسخ : نگرانی ندارد  [ 1389-11-23 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. من وقتی صبحانه نان می خوردم متوجه شدم که نان خونی است. می خواستم سوال کنم که اگر خون آلوده به ویروس hiv باشد .به این طریق انتقال می یابد؟ یا خیر؟( در ضمن هیچ گونه زخمی در دهان و لثه ندارم) با تشکر. خیلی نگرانم کرده.
پاسخ : نگران نباش  [ 1389-11-23 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.یکی از دوستانم که آب منی خود را در کیسه فریز ریخته بود. من ندانسته نان در فریز گذاشتم که نان با آب منی تماس پیدا کرد و بعد از خوردن نان متوجه شدیم.که نان با آب منی تماس پیدا کرده بود. می خواستم بپرسم که اگر آب منی آن فرد آلوده به hiv بوده باشد به ما انتقال می یابد ؟یا خیر ؟(از دوستانم هم پرسیدم هیچ زخمی در دهان نداشته اند)
پاسخ : نگران نباش - هیچکدام از راههایی که گفتی راه انتقال ویروس نیست  [ 1389-11-23 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید، پسری 1 ساله دارم که چند وقت پیش به مدت 5 روز دچار تب بدون هرگونه علایم دیگر شد. در روز چهارم تب آزمایش خون انجام شد W.B.C 11500 R.B.C 3.83 HGB 9.7 Hematocrit 30.5 M.C.V 79.6 M.C.H 25.3 Platelets 209000 ESR 45 CRP positive 17 Diff Neutrophil 37% Lymphosyte 62% Eosinophil 1% دکتر عفونت ویروسی اعلام کرد و تب بعد از 5 روز برطرف شد. در روز چهاردهم از شروع تب مجدد آزمایش خون انجام شد W.B.C 14100 refrence (4000-11000 R.B.C 4.43 HGB 11.1 Hematocrit 33.6 M.C.V 75.8 M.C.H 25.1 Platelets 381000 CRP negative Ferritin 202.4 Diff Neutrophil 25% Lymphosyte 70% Eosinophil 2% Monosyte 2% Basophil 1% آیا امکان دارد که بالا بودن گلبول سفید و لنفوسیت به علت همان عفونت ویروسی باشد بعد از 14 روز؟؟ با توجه به داده ها بیماری لوسمی محتمل است؟ لازم بذکر است که کودک من هیچگونه علایمی ندارد و کاملا شاداب و پر تحرک است. با تشکر از شما که با پاسخ خود مادری را از نگرانی می رهانید
پاسخ : لوسمی را به این راحتی نمیتوان به کسی منتسب کرد احتمالا همان عفونت ویروسی بوده  [ 1389-11-07 00:00:00 ]
سوال : با سلام.حدود 1ماه پیش رابطه جنسی پرخطر داشتم.یک هفته پیش دچار گلودرد و سرفه شدم و پس از مراجعه به پزشک بهتر شدم.2روزپیش آزمایش HIV دادم و جواب منفی بود. هیچ علایم دیگری هم ندارم. پزشکم هم گفته به احتمال زیاد به آنفولانزای شایع فصلی مبتلا شده بودم. ولی فکر و خیال های بیخود که نکند ایدز گرفته باشم دیوانه ام کرده به طوریکه فکر می کنم تا 5ماه بعد که آزمایش دوم را بدهم دیوانه شوم. در ضمن چند روز بعد عمل زیبایی بینی دارم. ضرری ندارد؟ لطفا راهنماییم کنید چطور از این فکر و خیال ها به زندگی عادی برگردم؟ چقدر احتمال آلوده بودنم با وجود آزمایشی که انجام دادم و علایمم که فقط گلودرد و سرفه بود وجود دارد؟
پاسخ : اگر هم HIV گرفته باشید به این زودیها علامتدار نمیشود پس فعلا خیالتان راحت باشد تا 5 ماه دیگر که آزمایش مجدد دادید  [ 1389-11-07 00:00:00 ]
سوال : سلام دکتر من به علت درد در بیضه به متخصص ارولوژی مراجعه کردم پس از آزماش مشخص شد که در خون من مایکوپلاسما (igg) وجود دارد. من که تا حالا سکس نداشتم چگونه می تواند این باکتری به من منتقل شده باشد؟؟؟؟؟ ممنون
پاسخ : سلام یا مایکوپلاسما ندارید یا از راه هوا نگرفته اید  [ 1389-11-07 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من به یک سلمانی رفته بودم که اولین نفر بودم که سلمانی اصلاح می کرد در هنگام اصلاح گردن من تیغه را عوض نکرده بود .در گردنم خراش ایجاد کرده است.آیا فرض بر اینکه تیغه الوده به hiv بوده ولی 8 ساعت مغازه بسته باشد. ویروس در 8 ساعت از بین می رود ؟یا خیر ؟ یا نگران نباشم . با تشکر
پاسخ : نه جای نگرانی ندارد  [ 1389-11-07 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید ویروس hiv چه مدت زمانی (چند ساعت) می تواند در محیط بیرون بدن زنده بماند؟
پاسخ : اگر درمحیط خشک شود خیلی زود از بین میرود  [ 1389-11-07 00:00:00 ]
سوال : سلام خسته نباشید. آیا سرماخوردگی میتونه نشون بده که آدم ایدز داره؟ خیلی ممنون.
پاسخ : نه به هیچ وجه  [ 1389-10-16 00:00:00 ]
سوال : salam aghaye doktor.man 27 mahe ghabl ye rabete sathi dashtam ke aval bayad peroid mishodam ke nashodam.9yani 12 ruz bade rabetamun teste beta dadam ke manfi bud,aya motmaen basham?
پاسخ : بله  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : salam azemayesh hormoni rftam testosteron man 1.2 hast. TSH 2 FSH 7.2 L.H 3.7 Prolactin 18.1 Testostron 1.2 aya in meghdare balay Testostron neshane kist tokhmdan hast? albate doctoram goft shoma ba in azemayesh moshakhae ke kist tokhmdan darid vali sono raftam kist nadashtam goftan momkene anghad kist riz bode ke dide nashode albate ghaedegi man monazame in tarikheshe 4 mordad 3 sharivar 1 mehr 29 mehr 5 azar. ba tashakor
پاسخ : سلام بهتره آزمایش تستسترون را تکرار کنید  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید .در یک جلسه نشسته بودم وقتی از صندلی بلند شدیم کیف دستی فرد کناری با دستم برخورد کرد که احساس کردم مثل اینکه سوزنی به دستم فرو رفته باشد .بعد ان به پوستم نگاه کردم هیچ جای خراشیدگی یا خون مشاهده نکردم و حتی به پوستم نیز فشار اوردم ولی هیچ خونی بیرون نیامد.تقریبا پوستم در اثر برخورد کمی آزرده (قرمز) شده بود.آیا خطر انتقال hiv وجود دارد ؟ یا نگران نباشم؟
پاسخ : نگران نباش  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام ببخشید خواهر من مشکلی داره و روش نمیشه خودش از طریق سایت بپرسه برای همین من بجاش میگم خواهش میکنم جواب بدین ممنون اینم سوالش:((سلام من یک سال و 5 ماه پیش دانشگاه رفتم دستشویی و چندروز بعد دستگاه تناسلیم چروک شد و اینقد شدت گرفت که به داخل رسید سر واژنم خیلی چروک خورده من دکتر رفتم کاملا واژنمو معاینه کردن و گفتن قارچه چندتا پماد دادن بعد از استفاده روی دستگاه تناسلیم خوب شد اما واژنم نه میخواستم دلیل اینکه من بعد از 1 سال و 5 ماه خوب نشدم چیه؟ چه کار کنم که خوب بشم))
پاسخ : با سلام بهترین راه مراجعه به پزشک زنان است و اگر قارچی بوده باید داخل واژن راهم پماد بمالید  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : سلام ازمايش اسپرم همسر من از اين قرار ميشه راهنمايي كنين ممنون volume 3.0 color milky viscosity:abnormal liquification time>120 ph:7.5 sperm count:105 active motility:60 modern motility:20 non motile:20 normal morphology 80 abnormal morphology:20 other:spermotosit&clumping sperm see
پاسخ : سلام . چه راهنمایی میخواهید؟  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید .هنگام گرفتن پول از بانک یکی از اسکناسها خونی بود به دستم خورد.که دستم کمی قبلا خراش داشت ولی خون روی اسکناس کاملا خشک شده بود.می خواستم سوال کنم آیا می تواند موجب انتقال hiv شود؟ یا خیر ؟ خیلی فکرم را اذیت می کند . با تشکر فراوان
پاسخ : اگر خون کاملا خشک شده باشد طوری نیست  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید آیا خونی که کاملا خشک شده می تواند موجب انتقال ویروس hiv شود ؟یا خیر؟ با تشکر
پاسخ : در خون کاملا خشک شده سلولها میمیرند و احتمال آلودگی نیست  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با سلام .هوشنگ هستم دخترم سارا 3ماه و5 روزشه.در تست غربالگري تيروئيد با tsh 5.1مشكوك به كم كاري تيروئيد اعلام شد .در مرحله دوم tsh اش 2.6 ونرمال نشان داد. براي اطمينان بيشتر آزمايش وريدي خون در 7روزگي ازش گرفتيم كه اين نتايج را داشت ((t3.eclia. 2.4 nmol/l ***t4.eclia. 160 nmol/l***tsh.eclia. 9.1 mlu/ml)) Range**t3 1.62-3.77**t4 93-199**tsh"2-20wk 1.7-9.1""20wk-1yr 0.7-6.4"** در دوماه ونيمي مجددا آزمايش وريدي را تكرار كرديم كه نتايج زير را در بر داشت ((t3.ecl. 2.6 nmol/l***t4.ecl. 151 nmol/l***tsh.ecl.4.9 mlu/ml )) Range**t3 1.1-3.1**t4 66-181**tsh 0.27-4.2** هفته بعد نيز به توصيه دكتر آزمايش در آزمايشگاه ديگري تكرار شد كه اين نتايج به دست آمد ((t3 resin uptake 25.4 %***tsh 8.7 mlu/ml***free t3 . 3.5 pg/ml***free t4. 1.3 ng/dl)) Range**t3 25-35**tsh 0.25-5.2**freet3 " adult1.4-4.2""peregnancy 1.8-4.2"**free t4 0.9-1.8 از شما خواهش مي كنم نتيجه بررسي خود را روي اين آزمايشات بيان كنيد واقعا نگرانم مبادا سارا كوچولو دچار كند ذهني شود.الان 6 كيلو وزن دارد قدش 63 س.م و دور سرش 39 س.م هست. بسيار باهوش وكنجكاو ومرتب مي خواهد بلندش كنيم تا بتونه تمام وسايل ومحيط اطرافش را ببيندو مي تونه با دستاش وسايل رو بگيره.ممنون
پاسخ : من که از این اعدادی که نوشته بودید چیزی نفهمیدم بهتر است جوابها را اسکن کنید و ارسال کنید تا متوجه شوم  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام ببخشید خواهر من مشکلی داره و روش نمیشه خودش از طریق سایت بپرسه برای همین من بجاش میگم خواهش میک%
پاسخ :  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : سلام خدمت اقای دکتر من شنیدم ادم از مسواکی که قبلا کسی که ایدز داشته باشه استفاده کنه و کسی بعدش استفاده کنه مبتلا به ایدز میشود! حالا سوال من این است مگه خمیر دندان مسواک رو ضدعفونی نمیکنه؟؟
پاسخ : نه خمیر دندان قادر نیست تمام عوامل میکربی را از بین ببرد  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : salam .man 5ruz munde be perodam nazdiki dashtam ama peroid nashodam.alan mikham bedunam key mitunam azmayesh khun bedam ta motmaen sham ke bardar nistam?
پاسخ : حداقل 10 روز از نزدیکیتان باید گذشته باشد  [ 1389-09-09 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید .می خواستم سوال کنم که 1-آیا آب دهان(بزاق) فرد آلوده به hivحاوی ویروس است؟یا خیر؟ 2- و آیا از طریق بزاق دهان hiv منتقل می شود ؟ یا خیر؟3- در صورتی که بزاق فرد آلوده به hiv ؛به زخم باز یا به چشم فرد سالم در اثر عطسه یا سرفه پاشیده شود موجب انتقال می شود یا خیر؟ با تشکر فراوان
پاسخ : آلودگی با بزاغ فرد آلوده از راههای شناخته شده انتقال و ابتلا به HIV نیست چه با زخم چه بی زخم البته عاقلانه نیست که احتیاط رعایت نشود  [ 1389-09-09 00:00:00 ]
سوال : با سلام اقای دکتر من سوالم این است که ایا افتر شیو و محلول های موجود در بازار که به صورت مایع میباشند میتوانند از طریق خراش های پوستی باعث انتقال بیماری های ویروسی باشند؟؟؟؟
پاسخ : سلام افتر شیوهای معتبر خود یک ماده ضد عفونی کننده داارد که برای جلوگیری از عفونت استفاده می شود  [ 1389-09-09 00:00:00 ]
سوال : با سلام خدمت شما من در اولین تجربه بارداری دجار حاملگی خارج از رحم شدم و پس از تشخیص پزشک تزریق داروی trexan 2,5mg/ml انجام گرفت و به من گفته شد که 4 روز بعد از تزریق دوباره باید به آزمایشگاه برم و آزمایش خون بدم. سوال من این است که آیا میزان هورمون hcg کاهش خواهد یافت؟ این دارو چگونه عمل می کند؟ امروز دومین روز بعد از ترزیق هست. با سپاس بسیار فراوان از شما
پاسخ : مکانیسم اثر دارو را به طور دقیق باید از همکاران داروساز بپرسید اما در مورد سوال BHCG بله پایین می آید  [ 1389-09-09 00:00:00 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مقالات
تاریخچه و نشانی
آزمایشهای تخصصی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences