نشانی
اصفهان چهارباغ بالا مقابل شرکت زمزم ساختمان پارسیان واحد 101 تلفن 6291422-6293059
ساعت کار آزمایشگاه
از 7 صبح تا 9 شب یکسره
آزمایشگاه اتوماتیک
در آزمایشگاه دکتر مدرس، آزمایش بیماران با دستگاههای پیشرفته ،کاملا اتوماتیک ،و با استفاده از آخرین متدهای حساس و دقیق روز دنیا انجام میشود
قراردادهای همکاری
این آزمایشگاه طرف قرارداد سازمانهای تامین اجتماعی ، خدمات درمانی (کارکنان دولت ،خویش فرما ،سایر اقشار، ایرانیان )، نیروهای مسلح ، بیمه دانا، بیمه ایران ، ( بیمه مکمل فرهنگیان ،ذوب آهن ، بنیاد شهید ، جانبازان ، دادگستری و بانک ملی ایران ، بانک صادرات ایران ، بانک ملت ، بانک سپه، میباشد
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام خسته نباشید. آیا سرماخوردگی میتونه نشون بده که آدم ایدز داره؟ خیلی ممنون.
پاسخ : نه به هیچ وجه  [ 1389-10-16 00:00:00 ]
سوال : salam aghaye doktor.man 27 mahe ghabl ye rabete sathi dashtam ke aval bayad peroid mishodam ke nashodam.9yani 12 ruz bade rabetamun teste beta dadam ke manfi bud,aya motmaen basham?
پاسخ : بله  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : salam azemayesh hormoni rftam testosteron man 1.2 hast. TSH 2 FSH 7.2 L.H 3.7 Prolactin 18.1 Testostron 1.2 aya in meghdare balay Testostron neshane kist tokhmdan hast? albate doctoram goft shoma ba in azemayesh moshakhae ke kist tokhmdan darid vali sono raftam kist nadashtam goftan momkene anghad kist riz bode ke dide nashode albate ghaedegi man monazame in tarikheshe 4 mordad 3 sharivar 1 mehr 29 mehr 5 azar. ba tashakor
پاسخ : سلام بهتره آزمایش تستسترون را تکرار کنید  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید .در یک جلسه نشسته بودم وقتی از صندلی بلند شدیم کیف دستی فرد کناری با دستم برخورد کرد که احساس کردم مثل اینکه سوزنی به دستم فرو رفته باشد .بعد ان به پوستم نگاه کردم هیچ جای خراشیدگی یا خون مشاهده نکردم و حتی به پوستم نیز فشار اوردم ولی هیچ خونی بیرون نیامد.تقریبا پوستم در اثر برخورد کمی آزرده (قرمز) شده بود.آیا خطر انتقال hiv وجود دارد ؟ یا نگران نباشم؟
پاسخ : نگران نباش  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام ببخشید خواهر من مشکلی داره و روش نمیشه خودش از طریق سایت بپرسه برای همین من بجاش میگم خواهش میکنم جواب بدین ممنون اینم سوالش:((سلام من یک سال و 5 ماه پیش دانشگاه رفتم دستشویی و چندروز بعد دستگاه تناسلیم چروک شد و اینقد شدت گرفت که به داخل رسید سر واژنم خیلی چروک خورده من دکتر رفتم کاملا واژنمو معاینه کردن و گفتن قارچه چندتا پماد دادن بعد از استفاده روی دستگاه تناسلیم خوب شد اما واژنم نه میخواستم دلیل اینکه من بعد از 1 سال و 5 ماه خوب نشدم چیه؟ چه کار کنم که خوب بشم))
پاسخ : با سلام بهترین راه مراجعه به پزشک زنان است و اگر قارچی بوده باید داخل واژن راهم پماد بمالید  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : سلام ازمايش اسپرم همسر من از اين قرار ميشه راهنمايي كنين ممنون volume 3.0 color milky viscosity:abnormal liquification time>120 ph:7.5 sperm count:105 active motility:60 modern motility:20 non motile:20 normal morphology 80 abnormal morphology:20 other:spermotosit&clumping sperm see
پاسخ : سلام . چه راهنمایی میخواهید؟  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید .هنگام گرفتن پول از بانک یکی از اسکناسها خونی بود به دستم خورد.که دستم کمی قبلا خراش داشت ولی خون روی اسکناس کاملا خشک شده بود.می خواستم سوال کنم آیا می تواند موجب انتقال hiv شود؟ یا خیر ؟ خیلی فکرم را اذیت می کند . با تشکر فراوان
پاسخ : اگر خون کاملا خشک شده باشد طوری نیست  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید آیا خونی که کاملا خشک شده می تواند موجب انتقال ویروس hiv شود ؟یا خیر؟ با تشکر
پاسخ : در خون کاملا خشک شده سلولها میمیرند و احتمال آلودگی نیست  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با سلام .هوشنگ هستم دخترم سارا 3ماه و5 روزشه.در تست غربالگري تيروئيد با tsh 5.1مشكوك به كم كاري تيروئيد اعلام شد .در مرحله دوم tsh اش 2.6 ونرمال نشان داد. براي اطمينان بيشتر آزمايش وريدي خون در 7روزگي ازش گرفتيم كه اين نتايج را داشت ((t3.eclia. 2.4 nmol/l ***t4.eclia. 160 nmol/l***tsh.eclia. 9.1 mlu/ml)) Range**t3 1.62-3.77**t4 93-199**tsh"2-20wk 1.7-9.1""20wk-1yr 0.7-6.4"** در دوماه ونيمي مجددا آزمايش وريدي را تكرار كرديم كه نتايج زير را در بر داشت ((t3.ecl. 2.6 nmol/l***t4.ecl. 151 nmol/l***tsh.ecl.4.9 mlu/ml )) Range**t3 1.1-3.1**t4 66-181**tsh 0.27-4.2** هفته بعد نيز به توصيه دكتر آزمايش در آزمايشگاه ديگري تكرار شد كه اين نتايج به دست آمد ((t3 resin uptake 25.4 %***tsh 8.7 mlu/ml***free t3 . 3.5 pg/ml***free t4. 1.3 ng/dl)) Range**t3 25-35**tsh 0.25-5.2**freet3 " adult1.4-4.2""peregnancy 1.8-4.2"**free t4 0.9-1.8 از شما خواهش مي كنم نتيجه بررسي خود را روي اين آزمايشات بيان كنيد واقعا نگرانم مبادا سارا كوچولو دچار كند ذهني شود.الان 6 كيلو وزن دارد قدش 63 س.م و دور سرش 39 س.م هست. بسيار باهوش وكنجكاو ومرتب مي خواهد بلندش كنيم تا بتونه تمام وسايل ومحيط اطرافش را ببيندو مي تونه با دستاش وسايل رو بگيره.ممنون
پاسخ : من که از این اعدادی که نوشته بودید چیزی نفهمیدم بهتر است جوابها را اسکن کنید و ارسال کنید تا متوجه شوم  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام ببخشید خواهر من مشکلی داره و روش نمیشه خودش از طریق سایت بپرسه برای همین من بجاش میگم خواهش میک%
پاسخ :  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : سلام خدمت اقای دکتر من شنیدم ادم از مسواکی که قبلا کسی که ایدز داشته باشه استفاده کنه و کسی بعدش استفاده کنه مبتلا به ایدز میشود! حالا سوال من این است مگه خمیر دندان مسواک رو ضدعفونی نمیکنه؟؟
پاسخ : نه خمیر دندان قادر نیست تمام عوامل میکربی را از بین ببرد  [ 1389-10-04 00:00:00 ]
سوال : salam .man 5ruz munde be perodam nazdiki dashtam ama peroid nashodam.alan mikham bedunam key mitunam azmayesh khun bedam ta motmaen sham ke bardar nistam?
پاسخ : حداقل 10 روز از نزدیکیتان باید گذشته باشد  [ 1389-09-09 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید .می خواستم سوال کنم که 1-آیا آب دهان(بزاق) فرد آلوده به hivحاوی ویروس است؟یا خیر؟ 2- و آیا از طریق بزاق دهان hiv منتقل می شود ؟ یا خیر؟3- در صورتی که بزاق فرد آلوده به hiv ؛به زخم باز یا به چشم فرد سالم در اثر عطسه یا سرفه پاشیده شود موجب انتقال می شود یا خیر؟ با تشکر فراوان
پاسخ : آلودگی با بزاغ فرد آلوده از راههای شناخته شده انتقال و ابتلا به HIV نیست چه با زخم چه بی زخم البته عاقلانه نیست که احتیاط رعایت نشود  [ 1389-09-09 00:00:00 ]
سوال : با سلام اقای دکتر من سوالم این است که ایا افتر شیو و محلول های موجود در بازار که به صورت مایع میباشند میتوانند از طریق خراش های پوستی باعث انتقال بیماری های ویروسی باشند؟؟؟؟
پاسخ : سلام افتر شیوهای معتبر خود یک ماده ضد عفونی کننده داارد که برای جلوگیری از عفونت استفاده می شود  [ 1389-09-09 00:00:00 ]
سوال : با سلام خدمت شما من در اولین تجربه بارداری دجار حاملگی خارج از رحم شدم و پس از تشخیص پزشک تزریق داروی trexan 2,5mg/ml انجام گرفت و به من گفته شد که 4 روز بعد از تزریق دوباره باید به آزمایشگاه برم و آزمایش خون بدم. سوال من این است که آیا میزان هورمون hcg کاهش خواهد یافت؟ این دارو چگونه عمل می کند؟ امروز دومین روز بعد از ترزیق هست. با سپاس بسیار فراوان از شما
پاسخ : مکانیسم اثر دارو را به طور دقیق باید از همکاران داروساز بپرسید اما در مورد سوال BHCG بله پایین می آید  [ 1389-09-09 00:00:00 ]
سوال : با سلام آیا راهی بجز آزمایش اسپرم برای تشخیص قدرت باروری آن وجود دارد؟
پاسخ : سلام اگر اسپرم طبیعی باشد نیازی به ازمایش دیگر نیست اما اگر مشکل باشد ازمایشهای تکمیلی لازم است  [ 1389-09-02 00:00:00 ]
سوال : salam aghaye doctor,mikhastam bedonam teste edrar ra baraye fahmidan hamelegi ghabele etemad hast?va bayad key in test ro gereft? teste khon ro ham bayad key gereft ke etminan hasel kard kasi bar dar hast ya na? merC
پاسخ : با سلام تست بارداری از راه خون بسیار حساستر و دقیقتر از ادرار است در آزمایش خون 2 تا 3 روز قبل از موعد شروع پریود آز مایش در صورت وجود حاملگی مثبت میشود اما در ادرار باید 10 روز از موعد پریود گذشته باشد تا مثبت شود . البته امروز تستهای ادراری که در داروخانه ها موجود هستند تنها در صورتی قابل اعتمادند که از یک شرکت معتبر تولید شده باشند در غیر این صورت به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند  [ 1389-08-29 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید 1-آیا پاشیده شدن آب دهان فرد الوده به hivدر اثر عطسه به چشم فرد سالم موجب انتقال ویروس می شود ؟یا خیر؟(آب دهان بدون خون الودگی باشد). 2-وایا در بسیاری از مقالات پزشکی نوشته شده که اشک -عرق -ادرار -آب دهان- موجب انتقال ویروس hiv نمی شود درست است ؟یا خیر؟
پاسخ : با سلام ، انتقال از راه خون و ترشحات خونی و جنسی صورت می گیرد بنا بر این آلودگی با ترشحات بزاغ آلوده کننده نمی باشد  [ 1389-08-25 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید ، لطفا در مورد راههای انتقال ویروس ایدز توضیح دهید. با تشکر
پاسخ : سلام راههای انتقال از راه تماس مستقیم جنسی ، انتقال از راه سرنگ آلوده شده توسط فرد دیگر ، انتقال از راه مادر به جنین ، انتقال از راه خون و فرآورده های خونی الوده  [ 1389-08-18 00:00:00 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید می خواستم در مورد pvcیا همون ریتم نامنظم قلب بدونم آیا خطرناکه آیا درمان دارد.با تشکر اسلامی مشاور روان دروان
پاسخ : با سلام حتما درمان دارد اما بهتر است با پزشک متخصص قلب مشورت کنید  [ 1389-08-12 00:00:00 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر و پسری هستم 24 ساله حدود 2هفته پیش به آرایشگاه رفتم ولی متاسفانه وسایل خود را فراموش کردم همراهم ببرم به همین خاطر هم آرایشگر با همان وسایل خود شروع به کار کرد بعد از اتمام متوجه 1 خراش خیلی سطحی پشت گردنم شدم . لطفا مرا راهنمایی کنید که چقدر احتمال دارد به HIV مبتلا شده باشم ؟ در ضمن میخواهم بدانم علایم ابتدایی این بیماری ( اسهال و استفراغ و ورم غدد لنفاوی و ... ) با گذشت چه مدت َکار می شود ؟ باید چه کنم ؟
پاسخ : با سلام من که جوابت را دادم پسر جان .ای میلت راچک کن .اگر نیومده بود در خدمتم  [ 1389-08-12 00:00:00 ]
سوال : با سلم و عرض خسته نباشید ممنون از دو پاسخ خود سن من 25 سال هست الکل به هیچ عنوان تا الان مصرف نکرده ام در مورد پروستات آیا مشکلی دارد؟ پیش پزشک هم رفته بودم یک سری داروی گیاهی تجویز کرده بودند و تفسیرشو از این آزمایش این بوده است: ************************************ (( کبد چرب، آنزیم کبدی، غلظت خون، کم خونی، پروستات 28 )) دارو: قبل از غذا نیم استکان نعناع - و بارهنگ بعد از غذا خاکشیر، ترنجبین، صافی حجامت+بادکش ریه ها ************************************ آیا مصرف این دارو های گیاهی مفید است و یا باید دارو های دیگری استفاده کرد؟ و تشخیص این دکتر درست می باشد یا خیر؟ (( کم خونی قبلاً آزمایش داده بودم و حال که ازدواج کردم هم آزمایش ژنتیک دادم که گفتند برای بچه دار شدن مشکلی ندارم )). با تشکر
پاسخ : با سلام در این مورد با داروساز تماس بگیرید ممنون  [ 1389-07-28 00:00:00 ]
سوال : لطفاً نظر خود را در مورد دو آزمایش پیوست بفرمائید http://ashegh-80.persiangig.com/Az/1.jpg http://ashegh-80.persiangig.com/Az/2.jpg
پاسخ : با سلام . اولا برای کم خونیتان باید آزمایش الکتروفورز هموگلوبین برای برسی تالاسمی انجام دهید و دوم سن شما مشخص نشده است اما شاید با این آزمایشها اگر الکل مصرف میکنید شاید دچار کبد چرب شده باشید .. هیچکدام از این دو نظر قطعی نیست و نیاز به اطلاعات بیشتر است  [ 1389-07-27 00:00:00 ]
سوال : salame mojadad ... 2ktor man manzooram az inke shena mikonam in bood ke aya az tarighe in joosh ha be man dar estakhr bimarii montaghel nemishe? lotfan tozih bedid
پاسخ : سلام نه منتقل نمیشه  [ 1389-07-25 00:00:00 ]
سوال : با درود بر شما من یک خانوم 27 ساله هستم با احساس خستگی و ضعف و عصبانیت و پرخاشگری به پزشک مراجعه کردم و ایشان هم برای من ازمایش خون نوشت این نتیجه ازمایشات هستش FBS 76 BUN 11 Creatinine 0.7 triglycerides 55 cholesterol total 182 HDL cholesterol 46 LDL cholesterol 125 VLDL cholesterol 11 cholesterol/HDL 4.0 LDL/HDL 2.72 S.G.P.T (ALT 17 Ferritin 11 W.B.C 3.3 R.B.C 4.03 Hemoglobin 12.1 Hematocrit 38.8 M.C.V 96.3 M.C.H 30.0 M.C.H.C 31.2 Platelets 203 Anti-streptolysin-O Titer 125 ارزیابی شما رو میخواستم لطفا یدونم و این که پایین بودن سطح گلوبول های سفید خون من ممکنه علائم چه بیماری باشه و همین طور ASO خون من هم پایین هستش و این مسئله جدی هستش یا نه البته با توجه به این که حدود سه ماه هستش که برای برادرکوچک من تشخیص هوچکین داده شده از نوع نودلار ایا امکان این هست من هم در معرض این بیماری باشم یا نه پیشاپیش از توجه شما سپاس گذارم با ارزوی سلامتی برای شما و همه همکارانتان لیلا
پاسخ : sسلام امیدوارم بهتر باشی . در آزمایش شما چیز خاصی نیست . در مورد ASOکه اصلا نگران نباش . در مورد پایین بودن گلبولهای سفید خون به هیچ وجه با یک آزمایش نمی توان نظر داد اگر نگرانی که هستی بهتر است آزمایش CBC(همانی که تعداد سلولها را در آن نوشته ) را دوباره تکرار کنی  [ 1389-07-22 00:00:00 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مقالات
تاریخچه و نشانی
آزمایشهای تخصصی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences