نشانی
اصفهان چهارباغ بالا مقابل شرکت زمزم ساختمان پارسیان واحد 101 تلفن 6291422-6293059
ساعت کار آزمایشگاه
از 7 صبح تا 9 شب یکسره
آزمایشگاه اتوماتیک
در آزمایشگاه دکتر مدرس، آزمایش بیماران با دستگاههای پیشرفته ،کاملا اتوماتیک ،و با استفاده از آخرین متدهای حساس و دقیق روز دنیا انجام میشود
قراردادهای همکاری
این آزمایشگاه طرف قرارداد سازمانهای تامین اجتماعی ، خدمات درمانی (کارکنان دولت ،خویش فرما ،سایر اقشار، ایرانیان )، نیروهای مسلح ، بیمه دانا، بیمه ایران ، ( بیمه مکمل فرهنگیان ،ذوب آهن ، بنیاد شهید ، جانبازان ، دادگستری و بانک ملی ایران ، بانک صادرات ایران ، بانک ملت ، بانک سپه، میباشد
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام.من روز قبل از سر احساس با کسی بوسه ی عمیق داشتم و از یک طرف هم اون دختر الت منو با دستش گرفته بود اما به دهان نگرفت.فقط یک لحظه شک دارم که دستشو وقتی نزدیک لبش کرد و ایا دستش خیس بود که دوباره الت منو گرفت.می خوام بدونم اگه با انگشت خیسش الت منو که خیس بودو لمسش کرده باشه آیا امکان انتقال hiv از اون فرد به من وجود داره؟و نمیدونم اون فرد hiv داره یا نه فقط شک دارم.اون فرد یکم نسبت به گذشته لاغر شده بود اینه که بهش شک کردم.
پاسخ : سلام احتمال خیلی کمی وجود داره اما سه ماه دیگه آزمایش HIV بده  [ 1390-05-04 00:00:00 ]
سوال : سلام من خانمی 40 ساله مجردم و حدود دوساله پریود نمی شم مگر با قرصهای یاسمین دو سال پیش بعد از یک سال قطع پریودی به دکتر رفتم بعد از آزمایش و سونو گفتند که من یائسه زودرس شدم چون پرولاکتین و اف اس اج و ال اچم بالا بود و ابعاد رحمم کوچک شده بود بعد از مراجعه به دکترهای متخصص دیگر به من آمپول و قرص دادند و پریود شدم و هورمونها و سونو هم طبیعی شد حال با خوردن قرصها من پریود می شم و بعد از قطع کردن نمیشم نمی دونم یائسه شدم که هیچ گونه علائمی ندارم یا بیماری دیگه ای دارم من و راهنمایی کنید ممنون
پاسخ : سلام پیشنهاد میکنم با دکتر زنان مشورت کنید . من ممکنه اطلاعات کاملی در این مورد نتونم بهتون بدم  [ 1390-04-28 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید ایا هپاتیت c در محیط بیرون از بدن مانند ویروس hiv زود از بین می رود؟
پاسخ : سلام . ویروس هپاتیت C مقاومتر از ویروس HIV است و مدت بیشتری میتونه دوام بیاره  [ 1390-04-28 00:00:00 ]
سوال : سلام چند وقت بعد از ورود hiv به بدن علاعمی شبیه انفولانزا ایجاد میشه؟؟؟ممنون از سایتتون
پاسخ : سلام تقریبا تا 10 روز بعد  [ 1390-04-28 00:00:00 ]
سوال : ببخشید ضمنا این علاعم که شبیه انفولانزاس بعد از ورود hiv به بدن حتما ظاهر میشه؟؟به فاصله ی چند روز؟
پاسخ : سلام ، الزامه نه . اما تا 10 روز بعد علایم ممکنه ظاهر بشه  [ 1390-04-28 00:00:00 ]
سوال : با سلام ببخشید کسی که به ایدز مبتلا هست اگه سرما بخوره یعنی گلو درد چرکی بگیره با درمان عادی خوب نمیشه؟یعنی با پنی سیلین یا اموکسی کلاو درمان نمیشه؟؟
پاسخ : ایدز در مرحله اول یعنی قبل از بروز علائم و تنها با تست خون HIV مثبت ؛ تفاوتی در درمان عفونتهای ویروسی با شرایط عادی نداره . اما پس از بروز علائم ، بله همینطور که گفتی میتواند باشد  [ 1390-04-28 00:00:00 ]
سوال : ایا ویروس ایدز بروی خون تیغ خشک شده وجود داره
پاسخ : بله میتوتند باشد  [ 1390-04-28 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید اگر کسی آلوده به هپاتیت b باشد و واکسن هپاتیت b بزند چه اتفاقی برایش می افتد؟ لطفا توضیح دهید؟ با تشکر
پاسخ : سلام . واکسن بلا تاثیر است  [ 1390-04-28 00:00:00 ]
سوال : با سلام:من دو روز پیش یک رابطه مشکوک داشتم که به صورت لا پایی بود البته از کاندوم استفاده کرده بودم.رابطه دهانی با او نداشتم.بوسه ی عمیق به طوری که بزاق دهانم با بزاق دهانش مخلوط شود نداشتم.فقط پوست بدن و صورتم به علت لیسیدن توسط او تماس زیادی با بزاق دهانش پیدا کرده بود! 1.در این صورت چند درصد احتمال دارد به اچ ای وی مبتلا شوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی بعد از رابطه متوجه شدم که یکی از جوش های صورتم ترکیده و ازش خون میاد! 2.اگر بزاق دهانش به خونم برخورد کرده باشد چند درصد احتمال دارد به اچ ای وی مبتلا شوم؟ خواهش میکنم به سوالاتم جداگانه پاسخ دهید> با تشکر
پاسخ : با بوسه عمیق منتقل نمیشه .در صد را نمیشه تعیین کرد .  [ 1390-04-16 00:00:00 ]
سوال : با سلام:من دو روز پیش یک رابطه مشکوک داشتم که به صورت لا پایی بود البته از کاندوم استفاده کرده بودم.رابطه دهانی با او نداشتم.بوسه ی عمیق به طوری که بزاق دهانم با بزاق دهانش مخلوط شود نداشتم.فقط پوست بدن و صورتم به علت لیسیدن توسط او تماس زیادی با بزاق دهانش پیدا کرده بود! 1.در این صورت چند درصد احتمال دارد به اچ ای وی مبتلا شوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی بعد از رابطه متوجه شدم که یکی از جوش های صورتم ترکیده و ازش خون میاد! 2.اگر بزاق دهانش به خونم برخورد کرده باشد چند درصد احتمال دارد به اچ ای وی مبتلا شوم؟ خواهش میکنم به سوالاتم جداگانه پاسخ دهید> با تشکر
پاسخ : نگران نباش HIV از راه مستقیم منتقل میشه نه غیر مستقیم  [ 1390-04-16 00:00:00 ]
سوال : سلام ویروس اچ ای وی در خارج از بدن و در محیط مرطوب چند دقیقه زنده می ماند؟ مثلا اگر خون اچ ای وی روی گوشت مرغ مرطوب بریزد آیا امکان دارد بعد یک ساعت و نیم از بین برود؟ متشکرم
پاسخ : آره امکان داره  [ 1390-04-16 00:00:00 ]
سوال : سلام من 6 سال قبل رابطه از عقب داشتم. اما نگرانم که نکنه به ایدز مبتلا باشم. هیچگونه علایمی از این بیماری را هم ندارم. در ضمن من التهاب عصب چشم دارم و مشکوک به ام اس هستم. ایا امکان ابتلا به بیماری ایدز وجود دارد؟
پاسخ : سلام راحتترین و مطوئن ترین راه برای تشخیص آزمایش است . چرا یک آزمایش ساده نمیدهی ؟  [ 1390-04-16 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام و ادب و خسته نباشید آقای دکتر با دیدن سوال کاربری در سایتتان در مورد خون دادن در آزمایشگاه و اینکه کادر آزمایشگاه فرصت عوض کردن دستکش را برای هر نفر نداشته و دستکش اش خونی بوده پوست در هنگام تماس با دستکش شان و فرو بردن سوزن امکان آلودگی ایجاد می کند؟ یا خیر؟ چون این اتفاق برای من هم افتاده است و مرا هم دچار این نگرانی کرده است. ممنون می شم پاسخ دهید با تشکر فراوان
پاسخ : اگر دستکش آلوده به خون باشد باید نمونه گیر دستکش را عوض کند  [ 1390-04-06 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید .1- چند روز بعد از ورود ویروس hiv به بدن علائم مانند آنفولانزا ایجاد می شود؟ و این علائم شامل چیست؟ 2- آیا واکسنی برای هپاتیت سی وجود دارد؟ یا خیر؟
پاسخ : سلام - به فاصله چند روز - علائم شبیه سرماخوردگی است مانند سردرد بدن درد آبریزش بینی کوفتگی تب و... ؛ هپاتیت سی واکسن ندارد  [ 1390-04-06 00:00:00 ]
سوال : با سلام من امروز آزمایش خون دادم و حامله هستم و عدد آن 687.2 است و 6 روز دیر کردم آیا نرمال است؟
پاسخ : سلام بله طبیعی است  [ 1390-04-06 00:00:00 ]
سوال : با سلام H.B.C Ab علامت اختصاری کدام آزمایش است؟ و از خانواده کدام ویروس می باشد؟و آیا در صورت مثبت بودن خطرناک است؟ یا خیر؟
پاسخ : سلام . از خانواده هپاتیت B و نشانه واکنش سیستم ایمنی بدن به ویروس هپاتیت B است و خطری ندارد  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : با عرض پوزش از اقای دکتر بابت مزاحمت مجدد .من همونیم که ازمایشhiv ab(1,2)agp24دادم ببخشبد من چون می خوام مغز استخوان اهدا کنم می ترسم یکی دیگه رو هم مریض کنم .ایا لازمه تا 6 ماه صبر کنم یا این کارو الان انجام بدم .ممنون که قبلی رو زود جواب دادین در ضمن من هر دو ازمایشو مشهد تو ازمایشگاه پارس دادم
پاسخ : نگران نباشید و به پزشکتان در مورد این قضاوت اعتماد کنید  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : با سلام بعد از درمان کامل هپاتیت سی با اینترفرون اگر از شخص خون گرفته شود جواب آزمایش مثبت است؟یا منفی؟ 2- و در صورت درمان با اینترفرون شخص می تواند رابطه جنسی بدون کاندوم داشته باشد و بچه دار شود بدون انکه زن و فرزندش را آلوده کند؟
پاسخ : سلام . هیچ جواب قطعی نمیتوان داد تا ویروس را در خون جستجو و شدت عفونت را مشخص کرد که آیا درمان موثر بوده یا نه  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : سلام-با عرض معذرت به دلیل سوزش ادرارم به پزشک مراجعه کردم ایشون برام آزمایش با سونوگرافی نوشتن باوجود مصرف داروهام خوب نشدم-می خواستم اگه ممکنه شما هم نظرتون درباره نتیجه آزمایش بفرمائین بی نهایت سپاسگزارم Macroscopic Urine Analysis Yellow Color Semi Turbid Appearance 1028 Specific Gavity 5 PH Trace Proteins Negative Glucose Negative Bilirubin (+) Urobilinogen Negative Ketones Negative Nitrite Negative Hemoglobin (++) Blood 20-22 R.B.C (+) Ascorbic Acid Dysmorphic RBC Not Seen Others Microscopic 10-12 W.B.C 18-20 Epithelial Cells Negative Bacteria few Mucus Negative Cast Negative crystals Microbiology Test Result Urine Culture & sensitivity W.B.C 10-12 Culture No growth Bacteria
پاسخ : سلام ، بهتره به متخصص کلیه (نفرولژیست ) مراجعه کنید  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من در آزمایشگاه کل استان خون دادم که در آن آزمایشگاه تعداد افراد خون دهنده زیاد بود که دو نفر از این همه تعداد آدم خون می گرفتند. که دستکش سفید هم در دست داشتند که فرصت نداشتند دستکش را از دستشان خارج کنند. که من هم بعد از خون دادن ترسیدم که پوستم در هنگام تماس با دستکش شان و فرو بردن سوزن آلوده شود. و hiv بگیرم .که این فکر خیلی اذیتم می کنه. که بعد از آمدن به خانه پنبه و چسب را از پوستم جدا کردم که روی پنبه و چسب به جزء خون خودم در اطراف پنبه و چسب خون دیگری ندیدم. با این شرحی که دادم نگران باشم ؟ یا خیر؟ با تشکر فراوان
پاسخ : سلام ، نه نگران نباشید  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : هوالحبیب با سلام متاسفانه ده سال پیش رفتار پرخطر داشته ام.و اكنون نشانه هایی همچون عرق كردن دست و پا،بوی بدن،چرب شدن شدید سر وشوره زدن ابرو و پشت گوشها وسر ،برآمدگی در مچ پا(كه دكتر می گویند تمجع چربی است) جوش صورت كه دارای مایع سفید است،عرق كردن شدید بعد از مدتی راه رفتن،مورمور شدن پای چپ بعد از اتمام غذاو جدیداٌ تكرر ادرار به رنگ سفید می باشم.زبانم هم سفید رنگ است و صبحها بو میدهد،و همچنین صبحها هر روز ترشح بینی دارم و باید تخلیه كنم از نظر راه رفتن هم كمي مج راه ميروم بعد از شش سال رفتم دو بار انتقال خون خون دادم مشكلی نبود خودم رفتم آزمایشگاه خصوصی اونجا هم آزمایش الیزا منفی بود.ممكن است از موارد نادر باشم؟استرس و نگرانی دارد مرا می كشد اكنون در آستانه ازدواج قرار دارم و نمیخواهم زندگی یك نفر را خراب كنم.لطفاً راهنمایی فرمائید با تشكر
پاسخ : نگران آزمایش HIV نباشید به احتمال زیاد با توجه به چیزهایی که گفته اید منفی است  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : ba salam man hodode 2 sal pish ba kasi rabete nakhaste dashtam ke mojebe paregiye parde bekaratam shod badaz an pishe yek doktor zanan raftam ke amal jarahi kard ama matabash kasif bod va sozani ke estefade kard baz bud mitarsam ke sozan ra zede ofoni nakarde bashad bade 2hafte joshhaye rize sarsefid atrafe dastgahe tanasolim ijad shod ke zamani ke mikandameshon khun miyamad un joshya khod be khod bad az chand hafte khub shod aya momken ast mobtala be hiv basham joz joshha moshkele digeie nadashtam toro khoda javab bedahid vase azmayesh koja bayad beram va hazinash kheili ziyade?
پاسخ : سلام . الان تقریبا اکثر آزمایشگاههای خصوصی و دولتی بیمارستانی این آزمایش را دارند . با توجه به رفتارهای پر خطری که داشته اید بهتره حتما این آزمایش را بدهید  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : با سلام ميخواستم بدونم هزينه درمان هپاتيت سي با دفترچه بيمه چقدر ميشه؟ وآيا اين بيماري تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي است يا نه؟ با تشكر
پاسخ : سلام . در مورد درمان هپاتیت c با متخصصین گوارش یا کبد یا عفونی مشورت کنید  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : سلام ببخشید علامت اختصاری هباتیتAو B توی برگه آزمایش چیه؟
پاسخ : hav ab . hbs ag  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من دختری هستم 21 ساله 3 ساله پیش سکس دهانی داشتم طوریکه چند قطره از پیش ابی که قبل از منی خارج میشود به دهانم رفت اما خود منی به دهانم نرفت طی این سه ساله شش بار گلو درد گرفتم و هر دفعه با پنی سیلین یا اموکسی کلاو درمان شدم و سرما خوردگیم بهبود یافت و من 4 ماهه که عمل جراحی زیبایی بینی انجام دادم و بعد از عمل هیچ گونه مشکلی نداشتم و سرعت بهبودیم خوب بود و من طی این سه ساله دیگه سکس نداشتم حالا میخواستم بدونم ایا من به ایدز مبتلا هستم؟ایا جای نگرانی نیست؟با تشکر از زحمات شماو من از دکترم پرسیدم گفت با توجه به اینکه شش بار طی این سه ساله سرما خوردی و خوب شدی و عمل جراحی بینی هم انجام دادی و سرعت بهبودیت خوب بوده پس شما لازم نیست ازمایش ایدز بدی گفت که من مبتلا به ایدز نیستم حالا با وجه به توضیحاتی که دادم نظر شما چیه؟انشالله همیشه پایدار باشین ممنون از زحماتتون
پاسخ : سلام از نظر من جاییکه آب هست تیمم باطله . اگه به آزمایشگاه دسترسی داری یک آزمایش ساده بده و انقدر دلواپس نباش  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
ویتامین دی
Dکمبود ویتامین و MS بیماری
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مقالات
تاریخچه و نشانی
آزمایشهای تخصصی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences