نشانی
اصفهان چهارباغ بالا مقابل شرکت زمزم ساختمان پارسیان واحد 101 تلفن 6291422-6293059
ساعت کار آزمایشگاه
از 7 صبح تا 9 شب یکسره
آزمایشگاه اتوماتیک
در آزمایشگاه دکتر مدرس، آزمایش بیماران با دستگاههای پیشرفته ،کاملا اتوماتیک ،و با استفاده از آخرین متدهای حساس و دقیق روز دنیا انجام میشود
قراردادهای همکاری
این آزمایشگاه طرف قرارداد سازمانهای تامین اجتماعی ، خدمات درمانی (کارکنان دولت ،خویش فرما ،سایر اقشار، ایرانیان )، نیروهای مسلح ، بیمه دانا، بیمه ایران ، ( بیمه مکمل فرهنگیان ،ذوب آهن ، بنیاد شهید ، جانبازان ، دادگستری و بانک ملی ایران ، بانک صادرات ایران ، بانک ملت ، بانک سپه، میباشد
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام برای کنترل کبد چرب باید چیکار کرد و از چه مواد غذایی استفاده کرد؟
پاسخ : سلام پیشنهاد میکنم با متخصص تغذیه مشورت کنید در حد اصلاعات عمومی میگویم که انرژی وارد شده به بدن کم و مصرفی آنرا زیاد کرد و از مصرف الکل و شیرینیجات و چربی پرهیز کرد .  [ 1393-11-12 11:30:59 ]
سوال : با عرض سلام. من 25 سال سن دارم و مذکر هستم. در تنیجه آزمایش خون من این موارد به صورت غیر نرمال ذکر شده. لطفا راهنایی کنید چه مشکلاتی وجود داره. در حال حاضر به دلیل مشغله زیاد نمیتونم به پزشکم مراجعه کنم و از نتیجه آزمایش نگرانم. Creat : 0.6 Low Chol : 250 Hight RBC : 6.11 Hight MCV : 75.12 Low MCH : 25.53 Low
پاسخ : سلام پیشنهاد میکنم قبل از اینکه به پاسخ جوابتان برسید مقاله آیا آزمایش شما نرمال است را مطالعه کنید  [ 1393-11-12 11:28:36 ]
سوال : سلام آقای دکتر. من تست HIV دادم. تقریبن مطمئنم که جواب منفیه ولی اینجا نتیجه رو میگذارم لطفن منو راهنمایی بفرمایید. Test : HIV Ab & P24 Result: 0.2 Unit: S/Co Method: CLIA Normal Range: 1.0 Reactive همچنین لطفن راهنمایی کنید که منظور از Unit: S/Co چیست؟ ویروس ایدز است یا میزان آنتی بادی هاست؟ آیا این متد CLIA که آزمایشگاه برای انجام تست ایدز بکار گرفته معتبر و قابل اطمینان است؟ با تشکر از شما
پاسخ : سلام جواب منفی است s/co یعنی مقدار بدست آمده از آزمایش شما 1/5 مقداری است که بیش از آن را مثبت تلقی میکنیم روش clia روش معتبری است  [ 1393-11-12 11:27:03 ]
سوال : سلام من 21 ساله هستم با وزن 99 و قد 185 ازمایش دادم که داخلش مقدار choloesterl رو 220 و مقدار triglycerides رو 230 و مقدار AST رو 50 و مقدار ALT رو 130 زده الان از نظر سلامت هیچ مشکلی ندارم نه سر درد نه احساس ضعف و خستگی و نه رژیم غذایی... به نظر شما جواب ازمایشگاه اشتباه نکرده یا این ازمایش ها با بالا بودن هیج علائمی ندارند؟؟ یک روز قبل از ازمایش هم به علت دندان درد مقدار زیادی ژولوفن مصرف کردم ایا اخلالی تو ازامایش ایجاد کرده ؟؟؟
پاسخ : چند روز دارویی مصرف نکنید و آزمایش را تکرار کنید و در صورت گرفتن همین نتایج سونوگرافی کبد پیشنهاد میشود از نظر بررسی کبد چرب  [ 1393-11-11 22:15:29 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید پسرم 22 ماهشه و برای چکاپ دکتر براش آزمایش خون نوشت. ممنون میشم راهنماییم کنید RBC= 4.97 ………… 4-6.20 MCV=74.9 ……..… 75-100 L RDW%= 12.4 ………11-16 HCT=37.2 ………..….33-55 PLT=271 ………….…. 100-400 MPV=7.9 ……..……. 8-11 L WBC=6.8 ………….… 3.5-10 HGB=12.9 ……….… 11.5-18 MCH= 26 …………... 25-35 MCHC=34.7 …….... 31-38 LYMF=3.9 ………... 0.5 – 5 GRAN=2.5 ………... 1.2-8 MID=0.4 ……..…. 0.1-1.5 LYMF % = 57.5 …….. 15-50 H GRAN%=37.9 …….… 35-80 MID%=4.6 ……………. 2-15 -------------- SERUM IRON =109……. 60-180 IRON BINDING CAPACITY= 385 FERRITIN=78.9 ….. 10-160
پاسخ : سلام پاسخها همه در محدوده طبیعی هستند  [ 1393-11-11 22:12:21 ]
سوال : باسلام, چندروزه ازمايشم رو خدمتتون ایميل کردم اما پاسخی دريافت نکردم. محبت کنید ازمايش رو برام تفسیر کرده و اگه مشکلی داره راهنمایی بفرمایید
پاسخ : سلام من مشکلی ندیدم  [ 1393-11-11 22:10:51 ]
سوال : سلام من پسر 26 ساله هستم و نقص انزیمی فاویسم دارم 1.ایا این نقص انزیم مربوط به کودکی بوده و الان من مشکلم حل شده یا نه هنوز من نقص انزیم فاویسم دارم؟ 2.نقص انزیمی فاویسم روی مقادیر موارد دیگه خون هم تاثیر داره؟مثلا تعداد گلبول قرمز.پلاکت هموگولوبین.....
پاسخ : سلام فاویسم یک اختلالی است که از بدو تولد وجود داره اما علایم آن بستگی به شدت کمبود آنزیم داره و معمولا در بزرگسالی شدت حساسیت کمتر میشه ولی از بین نمیره . فقط باید هنگام تجویز دارو توسط پزشک این اختلال را به پزشکت اطلاع دهی  [ 1393-11-11 22:05:02 ]
سوال : سلام . من در تاریخ 11 دی ارتباطی داشتم که طی ارتباط ساعت 6 پرده ام اسیب دید و خونریزی پیش آمد. شریک جنسیم ارضا نشد و مایع منی خارج نشد. در تاریخ 14 دی به بیمارستان امام خمینی رجوع کردم و تحت مشاوره خانم دکتر عباسیان قرار گرفتم که فوق تخصص hiv دارن. ایشون گفتن خطری تهدید نمیکنه و قرص 28 روزه تجویز نکردن. علارغم اصرار من فقط گفتن اگه میخوای خیالت راحت بشه میتونی آزمایش crp تجویز کردن. ضمن اینکه من مبتلا به اختلال بای پولار هستم. و این اولین رابطه ام بوده است په قدر احتمال ابتلا به بیماری ایدز در من وجود دارد؟استرس وحشتناکی دارم.
پاسخ : سلام به پزشکت اعتماد کن  [ 1393-11-11 22:02:13 ]
سوال : سلام دکتر خسته نباشید. من یه رابطه محافظت نشده البته سطحی داشتم. بعد از تاخیر در پریود با کذشت ۱ هفته دوبار بی بی چک زدم منفی شد. و یه هفته دیگه صبر کردم‌ و رفتم ازمایش خون بارداری دادم. گفتن بتا ۹ بود و منفیه. هنوز پریود نشدم. ایا با گذشت ۲۶ روز از رابطه و دوهفته تاخیر در پریود امکان هست ازمایش اشتبا کنه؟ ازمایشگا هم خصوصی بود.من ۱۸ سالمه و پارسال نامنظم بودم تو پریود
پاسخ : سلام با عرض پوزش از دیر کرد جواب به جواب میشود اطمینان کرد  [ 1393-11-11 22:01:08 ]
سوال : باسلام و احترام جواب آزمایش خون من و نامزدم به شرح زیر است خودم Wbc:5/3 Rbc:5/84 Hb:14/4 Hct:45/6 Mcv:78/1 Mch:24/7 Mchc:31/6 الکتروفورز خودم Hb A:97/6 Hb A2:2/4 Hbf< 0/1 آزمایش نامزدم Wbc:5/1 Rbc:5/38 Hb:12/5 Hct:40/2 Mcv:74/7 Mch:23/2 Mchc:31/1 تکرار A2نامزدم Hb A2: 4/9 دکتر فرستادمون آزمایش ژنتیک خیلی نگرانم چقدر احتمال داره مشکلی پیش نیاد؟ میشه درباره آزمایشمون توضیح بدید؟ اگه زودتر جوتب بدید ممنون میشم
پاسخ : سلام خودتون که مشکلی از نظر تالاسمس بتا ظاهرا ندارین پس بر فرض اینکه نامزد شما تالاسمی مینور باشد باز هم مشکلی برای ازدواج از نظر تولد فرزند تالاسیمی ماژر ندارین  [ 1393-11-11 21:59:52 ]
سوال : باعرض سلام وادب آقای دکتر جواب آزمایش دختر ۸ساله بدین شرح است،باتوجه به اینکه سابقه تالاسمی نداریم WBC:6900-RBC:5.15-HEMOGLOBIN:12.3-Hematocrit:35.7-MCV:69.3-MCH:23.9-MCHC:34.5 ایشون تالاسمی دارن؟
پاسخ : سلام بهتره آزمایش الکتروفورز هموگلوبین داده شود  [ 1393-11-11 21:39:55 ]
سوال : با سلام من چند مدت پیش دستم به دیغ پایه چسپ شیشه ای (فلز اره مانندی که جهت بریدن چسب استفاده میشود) برخورد کرد که موجب خراشیدن پوست پشت دستم و کمی خونی شدن آن شد و این اتفاق در یه فروشگاه(مکان عمومی) افتاد من از فروشنده سوال کردم کسی تا الان دستش به این تیغ چسپ ،زخم شده که گفت یکی دو نفر چند وقت قبل این اتفاق برایشان پیش آمد.ضمنا بعد از این ماجرا من چند وقت بعد سرماخوردگی شدیدی گرفتم. *می خواستم بفرمایید ویروس hiv, و ایدز تا چه مدت زمان میتونه خارج از بدن ،زنده روی اشیاء بمونه ؟و همچنین در صورتی که مرده باشه می تواند با ورود به بدن دیگران فعالیتشو آغاز بکنه؟ آیا نیاز هست من آزمایش بدم؟
پاسخ : سلام راه انتقال به ترتیبی که گفتید از راههای انتقال نیست  [ 1393-11-11 21:38:50 ]
سوال : دکترنمیتونستم سوالموتویه بندمطرح کنم دوباره بیام دادم باعرض شرمندگی درموردانتقال ایدزتوسط بشه یعنی اگه 10میلیون بشه بزنه دچارایدزمیشیم؟همون یه دونه نمیتونه مثل بشه خاکی یامالاریا چراحتماباید10میلیون باشه تورروخداجوابموبدین دیوونه دارم میشم
پاسخ : سلام راه انتقال از راه نیش پشه هنوز ذکر نشده است  [ 1393-11-11 21:38:05 ]
سوال : سلام خسته نباشید من آزمایش hIV دادم ولی هیچی از جوابش سردرنیاوردم نوشته: HIV(1-2) Ag/Ab 0.4 یعنی چی منفی میشه یا مثبت؟نگرانم اینام هپاتیت هستن: 0.49 HBsAg 0.19 HCV Ab
پاسخ : سلام با شرحی که داده بودی من هم نفهمیدم شرحت ناقص است  [ 1393-10-29 12:44:42 ]
سوال : با سلام و درود،من چندروزپیش به دندانپزشکی رفتم که در حین کار نیاز شد دهانم را در سینک مخصوص دستگاه بشویم وبعد شستن دستمال و لیوانم را در سینک بیندازم و دکتر دستمال خیس و لیوانم را برداشت و در سطل زباله انداخت و 10دقیقه روی دندانم کار کرد و من بلافاصله با دهان شوی کلر هگزایدین 10 دقیقه دهانم را شستم البته بگویم سینک در آغاز کار خشک و تمیز بدون لک خونی و بزاق بیمار بود چون من نفر اول بودم و مطب از شب قبل تا نوبت من ۴بعد ظهر تعطیل بوده من واکسن هپاتیت بی را زدم، دکتر امکان دارد من دچار بیمار واگیردار مثل اچ آی وی شوم وجه آزمایشی بدهم با تشکر
پاسخ : سلام سوالت را درست متوجه نشدم . اما با شرحی که داده بودی راه انتقال را ندیدم . برای هپاتیت بی و سی و اچ آی وی هرکدام آزمایش خود را دارند  [ 1393-10-29 12:43:52 ]
سوال : سلام خسته نباشید ببخشید من میخواستم برم بینیم رو عمل کنم گفتن باید ازمایش خون و ایدز بدی ایا واقعا اینکار لازمه همه جا واسه انجام این عمل این ازمایشات رو میخوان؟
پاسخ : سلام برای هر عملی این آزمایشها بسته به نظر پزشک معالج لازمه  [ 1393-10-29 12:41:40 ]
سوال : سلام اقای دکتر . وقت عالی بخیر. ازمایشی داشتم می خواستم برام تفسیر کنید. فایلش رو چطور ضمیمه کنم؟
پاسخ : سلام برایم email کن behzadmodarres@yahoo.com  [ 1393-10-29 12:40:35 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. برادرم کولیت داره و چند ساله قرص مصرف می که(البته نا منظم)تازگی به یک پزشک دیگه که مراجعه کره دکتره خییلی ترسوندتش و گفته که به رطان دچار خواهد شد و برادرم الآن خیلی نگران و نا امید شده.می خواستم بدونم آیا این امکان داره که سرطان بگیره؟وینکه امسال کنکور داره باید چیکار کنه که نره دستشویی آخه دفعه پیش سر جلسه که استرس زیادی هم داشته خیلی رفته دستشویی و این باعث شده که کلی از وقتش رو از دست بده
پاسخ : سلام . در عالم پزشکی به هیچ وجه هیچ حکم قطعی نمیتوان داد  [ 1393-10-29 12:39:01 ]
سوال : : باعرض درود وادب.بنده۳ماه پیش با یه خانم رابطه محافظت شده با استفاده صحیح از پوشش در کل مدت رابطه داشتم وتنها رابطه بدون پوشش تحریک الت بنده توسط دهان اون خانم بود ولب گرفتن .چند روز بعد رابطه سرما خوردم وبه خاطر استرس ۲ ماه بعده رابطه۲ تست دادم یکی الایزا در انتقال خون تهران دیگری تست ۲۰ دقیقه ای در مراکز مشاوره ایدز که جفتش شکر خدا منفی بود. ایا ازمایش هام معتبره با توجه به زمان و مکان ازمایش ؟یا باید تکرار بشن؟ والان که سه ماه میگزره کف پاهام و گوشام داغ میشن واحساس گرما دارم وگاهی مفاصلم تیر میکشید ایا از علایم محسوب میشه؟ یا از استرس زیاد هست؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
پاسخ : سلام . آزمایش را منفی تلقی کن  [ 1393-10-29 12:38:02 ]
سوال : با سلام من 1 بار رفتم دستشويي بعد آب با فشار به سنك دسشويي برخورد كرد و بركشت داخل جشمام،با توجه به اينكه با كسي زندكي ميكنم كه هباتيت ب داره و قبل از من رفته آيا امكان انتقال وجود داره؟يا با همون آب خالي كه ريختم ويروس باك شده از روي سطح سنك؟نياز به آزمايش هست؟ممنون ميشم زودتر راهنماييم كنيد.
پاسخ : سلام پیشنهاد میکنم آزمایش هپاتیت را برای رعایت احتیاط بدهی  [ 1393-10-29 12:24:16 ]
سوال : معذرت سوال من طولانی بود ادامه ی سوال کد 6004959 سر انگشتان پا و دستم همیشه سرد است و یکماه است که پاهام خیلی زیاد میخوابد و از دو سال پیش تا کنون مقدار خون پریودی من کم شده است و چند ماه است که فاصله زمان بین این پریود تا ماه دیگر بیشتر می شود و هماکنون دو هفته از زمان پریودی من گذشته اما پریود نشده ام. با توجه به این مسایل آیا مشکلی در سیستم بدن من وجود دارد؟
پاسخ : سلام پیشنهاد میکنم از نظر کم خونی و فعالیت تیروئید و تخمدانها بررسی و آزمایش کنی  [ 1393-10-29 12:22:00 ]
سوال : سلام آقای دکتر..ممنون میشم اگه زود جواب منو بدید .آخه خیلی نگرانم .دختری 24ساله هستم که تالاسمی مینور هستم..امروز همسرم آز خون دادن و با توجه به نتیجش خیلی نگرانم که اونم مینور باشه..WBC و RBC نرمال هست. HGb:14.2 / HCT:41.8 / MCV:74.9 / MCH:25.4 /MCHC:34 /PLT:284000 با تشکر
پاسخ : سلام . با توجه به اینکه خودت مینوری بهتره شوهرت الکتروفورز هموگلوبین بده  [ 1393-10-29 12:20:17 ]
سوال : سلام اقایه دکتر... من ۴ سال پیش یه رابطه محافظت نشده داشتم... دیگه نداشتم تا حدود ۴۰ شب پیش با یه زن خیابانی و مشکوک که در حین نزدیکی ۲ بار کاندومم پاره شد... فرداش همون زنو بردم ازمایش داد که منفی بود.... خودمم در ۳۸روز بعده رابطه ازمایش ایدز رو تو یه ازمایش گاه خصوصی انجام دادم که منفی بود... ایا نیاز به تکرار ازمایش در هفته ۸ وجود داره؟؟؟
پاسخ : سلام . بعد از 3 ماه بهتره تکرار کنی  [ 1393-10-29 12:18:52 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید . من بعد سه یا چهار سال که مشکوک بودم ب ایدز تست hiv ab 1&2 دادم ک منفی بود, لازمه ک بازم ازمایش بدم یا کافیه؟
پاسخ : سلام کافیه  [ 1393-10-29 12:17:41 ]
سوال : باسلام اقای دکتر لطفا جواب بدین،من میخوام نامزد کنم میخوام بدونم وقتی ازمایشcbcهمه شاخص ها كاملا نرمال بوده فقط ازمایش hbندادم با اين وجود من ميتونم تالاسمي مينور داشته باشم يا نه?
پاسخ : سلام اگر mcv بالای 80 و rbc زیر 5.00 باشد احتمال زیاد تالاسمی بتا مینور نداری  [ 1393-10-29 12:16:40 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
ویتامین دی
Dکمبود ویتامین و MS بیماری
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مقالات
تاریخچه و نشانی
آزمایشهای تخصصی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences